Λινάρδος: Να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί

Η πρώτη νίκη δεν έχει έρθει ακόμη για το μαρούσι, το οποίο θα την... αναζητήσει στο αυριανό ματς στο Ρέθυμνο. Όπως τόνισε ο Νίκος Λινάρδος, η ομάδα του θα διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί.

Η πρώτη νίκη δεν έχει έρθει ακόμη για το μαρούσι, το οποίο θα την… αναζητήσει στο αυριανό ματς στο Ρέθυμνο. Όπως τόνισε ο Νίκος Λινάρδος, η ομάδα του θα διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί.

«Με δεδομένο ότι ψάχνουμε την πρώτη μας νίκη και επιπλέον ότι προερχόμαστε από τρία ματς που τα παλέψαμε αλλά χάθηκαν στο τελευταίο σουτ, είναι προφανές ότι έχουμε την υποχρέωση να δίνουμε το 110% και να δικδικούμε αυτό που μας αναλογεί σε όλα τα παιχνίδια», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της ομάδας των βορείων προαστίων.

Αναφερόμενος στους Κρητικούς τόνισε ότι «είναι μια ομάδα που έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία μέχρι τώρα, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Ειδικά όμως μέσα στο σπίτι του παίζει με πάθος, ενθουσιασμό και ρυθμό που πρέπει να σταματήσουμε αν θέλουμε να μείνουμε στο παιχνίδι». Τέλος, μίλησε και για τον Σάβο Τζιγκάνοβιτς λέγοντας ότι «η προσθήκη του θα μας δώσει μια σημαντική λύση κάτω από τα καλάθια, όπου ήταν φανερό ότι μας έλειπε ένας παίκτης. Απ’ την άλλη, ξέρουμε ότι ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά ποντάρουμε στην εμπειρία του».

Δεμερτζής: Μας στεναχωρεί και μας πεισμώνει
Ανάμεικτα είναι τα συνιασθήματα των παικτών του Αμαρουσίου λόγω του γεγονότος ότι η ομάδα μένει ακόμη χψρίς νίκη, όπως εξήγησε ο Γιάννης Δεμερτζής. Ο 28χρονος γκαρντ δήλωσε ότι «η ομάδα παλεύει όλα τα παιχνίδια, αλλά για μικρές λεπτομέριες και ίσως από τύχη δεν έχουμε κάνει ακόμα νίκη. Αυτό από τη μία μας στεναχωρεί και από την άλλη μας πεισμώνει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο. Το σίγουρο είναι ότι δεν μας έχει απογοητεύσει γιατί ξέρουμε ότι μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Το Ρέθυμνο είναι εξαιρετική ομάδα, με δυνατή έδρα, που χρειάζεται καθαρό μυαλό για να αντιμετωπίσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.