Χέντερσον: “Να μείνω όσο περισσότερο γίνεται”

O Τζόρνταν Χέντερσον, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ τόνισε πως θέλει να μείνει στους κόκκινους όσο περισσότερο γίνεται.

O Τζόρνταν Χέντερσον, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ τόνισε πως θέλει να μείνει στους κόκκινους όσο περισσότερο γίνεται. 

Αναλυτικά:

«Δεν μου φαίνεται πως έχει περάσει καιρός από τότε που υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο εδώ. Μοιάζει σαν χθες για να σας πω την αλήθεια, αλλά πολλά έχουν συμβεί από τότε. Δεν υπάρχει άλλο μέρος στον κόσμο που να θέλω να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να μείνω εδώ όσο περισσότερο μπορώ», δήλωσε ο ίδιος στο περιθώριο της παρουσίας της νέας συμφωνίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Γιούργκεν Κλοπ εκθείασε τον Χέντερσον λέγοντας: «Ο Τζόρνταν είναι η προσωποποίηση του τι σημαίνει να είσαι ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ σ’ αυτή την εποχή του μοντέρνου ποδοσφαίρου. Από τις πράξεις του εντός και εκτός γηπέδου μπορεί κανείς να καταλάβει πως θεωρεί μεγάλο προτέρημα να εκπροσωπεί τον σύλλογο. Δεν παίρνει τίποτα σαν δεδομένο και προσπαθεί συνεχώς να μάθει και να γίνει καλύτερος για την ομάδα. Κουβαλάει μεγάλο βάρος στους ώμους του και αυτό πολλοί δεν το αντιλαμβάνονται, αλλά δεν έχει πρόβλημα με τις ευθύνες σαν αρχηγός. Είναι ο στρατηγός μας και τον εμπιστεύομαι απόλυτα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.