Ο καλός μαθητής, Μος

Ο Ντέιβιντ Μος δήλωσε πως η Σιένα έμαθε από το περσινο πάθημά της στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα πλέι-οφ της Ευρωλιγκα.

Ο Ντέιβιντ Μος δήλωσε πως η Σιένα έμαθε από το περσινο πάθημά της στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα πλέι-οφ της Ευρωλιγκα. «Πέρυσι είχαμε υποστεί μία ντροπιαστική ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι και δεν θέλουμε να επαναληφθεί» ειπε ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ.

Και συνέχισε: «Βέβαια πήραμε τα τρία ματς που ακολούθησαν και προκριθήκαμε, αλλά από την περσινή σειρά αγώνων θυμάμαι την ήττα μας στο ΣΕΦ. Δεν ήταν θέμα έλλειψης συγκέντρωσης, αλλά κακής απόδοσης. Ήταν ένα κακό παιχνίδι».

Ο Μος έχει πολύ καλή γνώμη για τον Ολυμπιακο: «Διαθέτει εξαιρετική ομάδα. Έχουν τον Σπανούλη, που είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά κι άλλους που μπορούν να έχουν βγει μπροστά. Διαθέτουν ικανούς ριμπάουντερ και θα πρέπει να προσέξουμε σε αυτό το κομμάτι», τόνισε.

Και κατέληξε: «Ανυπομονούμε για τα play offs. Θέλουμε να πάμε ξανά στο Final 4, να εξιλεωθούμε για την περσινή περίοδο και να δείξουμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Είναι καλό το πλεονέκτημα έδρας, αλλά όλες οι ομάδες είναι καλές πλέον. Ο καθένας μπορεί να νικήσει ή να νικηθεί σε κάθε ματς. Θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τα παιχνίδια εντός, αλλά και εκτός έδρας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.