Με Αθανασιάδη στην Ιταλία

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Ουντινέζε συμπεριλήφθηκε ο Αθανασιάδης, ωστόσο εκτός αυτής έμειναν οι Ετο, Ιβιτς, Κατσικάς και Γλύκος.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Ουντινέζε συμπεριλήφθηκε ο Αθανασιάδης, ωστόσο εκτός αυτής έμειναν οι Ετο, Ιβιτς, Κατσικάς και Γλύκος.


Ο διεθνής επιθετικός γυμνάστηκε και πάλι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο γόνατο, ωστόσο η συμμετοχή του θα κριθεί στην Ιταλία. Η αποστολή του ΠΑΟΚθα πετάξει για την Ιταλία στις 17:30 το απόγευμα της Τρίτης.


Η 20μελή αποστολή που θα ταξιδέψει για την Ιταλία: Κρέσιτς, Χαλκιάς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

* Να ονομαστεί το γήπεδο της Τούμπας σε  «Γιώργος Παντελάκης» για να τιμηθεί η μνήμη του πρώην προέδρου του συλλόγου, ήταν η πρόταση του Χρυσού Δικέφαλου σε εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα.


Στην κοπή της βασιλόπιτας του Χρυσού Δικέφαλου βρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής, όσο και ο Μπάνε Πρέλεβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.