Αναλαμβάνει τη Λανς ο Μοντανιέ

Σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της Λανς βρίσκεται ο Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει μέσα στις επόμενες ημέρες στη γαλλική ομάδα.
06/06/2016 • 12:17
Ο Φιλίπ Μοντανιέ
  • shares
Σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της Λανς βρίσκεται ο Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει μέσα στις επόμενες ημέρες στη γαλλική ομάδα. Ο Γάλλος τεχνικός, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί στην Αθήνα και είχε συζητήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Λανς, Ζαερβέ Μαρτέλ, με τον οποίο φέρεται να ρύθμισε τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα “L' Equipe” ο Γάλλος τεχνικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με στόχο την επαναφορά της γαλλικής ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Ο Μοντανιέ θα αντικαταστήσει τον Αντουάν Κομπουαρέ, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/11/2018 • 08:00

Δυνατά παιχνίδια σε Ρόττερνταμ και Λας Πάλμας

Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία στο Ρότερνταμ. Το κίνητρο είναι για τους "Οράνιε" όμως οι πρωταθλητές κόσμου δεν πρόκειται να παίξουν αδιάφορα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιμένουμε στο Λουβεν και το Λας Πάλμας

14/11/2018 • 10:51