Μυκονιάτης: “Στόχος η νίκη για να μείνουμε στην κατηγορία”

Αύριο ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της Betshop Basket League, με το Ρέθυμνο Cretan Kings να βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής.

Αύριο ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της Betshop Basket League, με το Ρέθυμνο Cretan Kings να βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής. 

Η ομάδα του Ρεθύμνου θα αντιμετωπίσει τον Άρη, εκτός έδρας, αναζητώντας την 5η σερί επιτυχία. 

Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο στις 17.30, ενώ το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports και διαδικτυακά από το ΕΡΤ Play 4. 

Ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Ζιάγκου, Σταύρος Μυκονιάτης, μίλησε για το αυριανό ματς, τονίζοντας πως στόχος τους είναι να φύγουν νικητές στο τελευταίο ματς της σεζόν. “Στη Θεσσαλονίκη θα παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, μετά από ένα πολύ καλό σερί με 4 νίκες. Αυτό είναι που μας έχει δώσει το δικαίωμα να κρατάμε στα χέρια μας την παραμονή και θέλουμε να την εξασφαλίσουμε μόνοι μας. Θέλουμε να διευρύνουμε το σερί με μία ακόμα νίκη για να μην μπούμε στη διαδικασία να περιμένουμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Τα παιδιά έχουν ανταποκριθεί πολύ καλά αυτό το διάστημα. Είναι όλοι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους για να τελειώσει η χρονιά με θετικό πρόσημο.

Φυσικά όλοι γνωρίζουμε τι εστί Αλεξάνδρειο και πόσο καυτή έδρα είναι. Ο Άρης θα αναζητήσει τη νίκη όπως και εμείς. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να μείνουν πιστοί στο πλάνο μας. Ο Άρης βγάζει ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι και παίρνει πολλούς πόντους στο τρανζίσιον, οπότε θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στον συγκεκριμένο τομέα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.