Κλείνει άμεσα κεντρικό μέσο

Να τελειώσει άμεσα το θέμα του κεντρικού μέσου θέλει ο Αμπέλ Φερέιρα και η διοίκηση του ΠΑΟΚ προχωράει τις επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους για τη συγκεκριμένη θέση.

Να τελειώσει άμεσα το θέμα του κεντρικού μέσου θέλει ο Αμπέλ Φερέιρα και η διοίκηση του ΠΑΟΚ προχωράει τις επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει την επόμενη εβδομάδα τον παίκτη που προορίζεται για τη συγκεκριμένη θέση στη διάθεσή του, προκειμένου να δουλέψει μαζί του κατά το διάστημα της προετοιμασίας.

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος φέρεται να θέλει έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Βέρνμπλουμ, δηλαδή με περισσότερες αμυντικές αρετές. Παρόλα αυτά, πρόθεση των “ασπρόμαυρων” είναι να αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, με πιο οργανωτικά χαρακτηριστικά, το προσεχές χρονικό διάστημα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στα μετεγγραφικά του ΠΑΟΚ, εντός της επόμενης εβδομάδας, μετά την εισήγηση του Πορτογάλου τεχνικού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.