Θρίαμβος της Άρσεναλ στο Μιλάνο

Σπουδαία νίκη για την Άρσεναλ στην Ιταλία, που πέρασε με 2-0 από το "Σαν Σίρο" κόντρα στη Μίλαν, αποκτώντας μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Σπουδαίο διπλό για Ζάλτσμπουργκ, νίκες για Ατλέτικο, Λιόν.

Σπουδαία νίκη για την Άρσεναλ στην Ιταλία, που πέρασε με 2-0 από το “Σαν Σίρο” κόντρα στη Μίλαν, αποκτώντας μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Σπουδαίο διπλό για Ζάλτσμπουργκ, νίκες για Ατλέτικο, Λιόν.

Με έναν “κεραυνό” μέσα από την περιοχή, ο Μικιταριάν έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Βενγκέρ στο 15′, ενώ η εξαιρετική κάθετη του Οζίλ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, έδωσε έτοιμο γκολ στον Ράμσεϊ, που αφού απέφυγε με όμορφη προσποίηση τον Ντοναρούμα έγραψε το 0-2!

Δύο γκολ του Μπερίσα μέσα σε επτά λεπτά (49′ πεν, 56′) “σόκαραν” την Ντόρτμουντ, που δεν μπόρεσε τελικά να αποφύγει την ήττα στη Βεστφαλία από τη Ζάλτσμπουργκ, με το γκολ του Σούρλε στο 62′, να μειώνει απλά το σκορ στο τελικό 1-2.

Γερές βάσεις πρόκρισης έβαλε στη Μαδρίτη η Ατλέτικο, που με τέρματα των Νίγκεθ (22′), Κόστα (47′) και Κόκε (90′) επικράτησε 3-0 της Λοκομοτίβ Μόσχας, με τη Λιόν τέλος, να φεύγει με το νικητήριο 0-1 από τη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, χάρη σε γκολ του Μαρσέλο στο 68′.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.