Ομπράντοβιτς: «Έχουμε την εμπειρία…»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου στην αυλαία της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τονίζει πως η ομάδα του έχει την εμπειρία να ανταπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου στην αυλαία της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τονίζει πως  η ομάδα του έχει την εμπειρία να ανταπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις. Παράλληλα ο Σέρβος τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του λίγο πριν το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

«Βρισκόμαστε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και αυτό λέει πολλά από μόνο του για τη σημασία των αναμετρήσεων. Έχουμε δύο συνεχόμενους αγώνες εντός έδρας και αυτό λέει πολλά από μόνο του. Είναι μια διαδικασία ανάλογη με αυτή του συστήματος των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Έχουμε την εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις και αυτό είναι το καλό, γιατί γνωρίζουμε καλά πως δεν είναι εύκολο να νικήσεις μια ομάδα δύο φορές στη σειρά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Θα είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας. Σεβόμαστε πολύ τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος έχει κάνει την καλύτερή του χρονιά. Θα ήταν καλό να έχουμε και τον κόσμο κοντά μας σε αυτούς τους αγώνες, λίγο πριν το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, εδώ στο δικό μας γήπεδο», ήταν τα λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Άλεξ Μάριτς δήλωσε: «Προχωρήσαμε από την πρώτη φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος με το 2-0 επί του Αρη και συνεχίζουμε. Βρισκόμαστε στα ημιτελικά και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου. Είναι μια ομάδα που έχει κάνει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και χρειάζεται προσοχή. Στόχος είναι η πρόκριση φυσικά, αλλά θέλουμε να συνδυάσουμε τους αγώνες και με καλές εμφανίσεις από τον πρώτο αγώνα. Εχουμε δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ, θέλουμε να ξεκινήσουμε με ένα 2-0. Ξέρουμε πως υπάρχει το φάιναλ φορ στην πορεία, αλλά αυτή τη στιγμή το μυαλό μας θα πρέπει να είναι εστιασμένο αποκλειστικά και μόνο στις αναμετρήσεις με τον Κολοσσό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.