Συνέτριψε τον Άρη και ελπίζει… (vid)

Ελπίδες για παραμονή στη Σούπερ Λιγκ διατήρησε ο Παναιτωλικός μετά την επιβλητική του νίκη επί του Άρη με 5-1 στο Αγρίνιο! Το ντεμπούτο του Γιάννη Νταλακούρα ήταν ιδανικό και πλέον ο Παναιτωλικός χρειάζεται νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική, ήττα της Κέρκυρας στη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα να μην κερδίσει ο Εργοτέλης στη Ξάνθη.

Ελπίδες για παραμονή στη Σούπερ Λιγκ διατήρησε ο Παναιτωλικός μετά την επιβλητική του νίκη επί του Άρη με 5-1 στο Αγρίνιο! Το ντεμπούτο του Γιάννη Νταλακούρα ήταν ιδανικό και πλέον ο Παναιτωλικός χρειάζεται νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική, ήττα της Κέρκυρας στη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα να μην κερδίσει ο Εργοτέλης στη Ξάνθη.


Ο Γιάννης Νταλακούρας στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναιτωλικού είχε τις εξής επιλογές, σε σύστημα 4-2-3-1. Τσενάμο κάτω από τα δοκάρια. Ο Παλαιολόγος δεξιά στην άμυνα, ο Γκόλιας αριστερά και οι Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι στο κέντρο. Οι Φερνάντες και Κούσας ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Χαριστέα έπαιξαν οι Πασάς, Καμαρά και Μπουμάλ.


Στην αντίπερα όχθη, ο Μανουέλ Μασάδο επέλεξε τον Βελλίδη στο τέρμα. Ο Νέτο δεξιά, ο Μίσελ αριστερά και οι Σανκαρέ και Λαζαρίδης στο κέντρο της άμυνας. Οι Παπαζαχαρίας και Φατί στα αμυντικά χαφ, ενώ οι Γιαννιώτας, Καπετάνος και Ακόστα, πίσω από τον Σολτάνι που ήταν η αιχμή του δόρατος.


Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο κατάφεραν να φανούν απειλητικοί σε δυο περιπτώσεις όμως η πρώτη επίσκεψη του Παναιτωλικού στα αντίπαλα καρέ έφερε. γκολ!


Ο Γκόλιας σέντραρε ιδανικά στο 11ο λεπτό προς την περιοχή του Άρη και ο Πασάς με πανέμορφη κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.


Μάλιστα με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε μορφή του ματς όμως αστόχησε με πλασέ από πλεονεκτική θέση, περίπου την ίδια που είχε σκοράρει νωρίτερα.


Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, ωστόσο τη στιγμή που φάνηκε να ανεβάζουν την απόδοσή τους, «ξαναχτύπησε» ο Παναιτωλικός.


Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Καμαρά βγήκε ευνοημένος από τις κόντρες, μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του!


Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους μάλιστα, ο Χαριστέας εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Βελλίδη, πλάσαρε εύστοχα προς την ανυπεράσπιστη εστία, πραγματοποιώντας μέσα σε αποθέωση το 3-0!


Ο Παναιτωλικός δεν άφησε το… πόδι από το γκάζι και πέντε λεπτά αργότερα ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ! Πάλι από προσπάθεια του Χαριστέα, η μπάλα κόντραρε στον Σανκαρέ, αιφνιδίασε τον Βελλίδη και κατέληξε στα δίχτυα!


Όπως γίνεται αντιληπτό, το υπόλοιπο της αναμέτρησης εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία. Οι. αντιδράσεις του Άρη ήταν σπασμωδικές καθώς το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τέρμα του Γιαννιώτα σε 4-1 στο 72′.


Οι όποιες ελπίδες των Θεσσαλονικέων κράτησαν ελάχιστα καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός πέτυχε και πέμπτο τέρμα, με δράστη αυτή τη φορά τον Φερνάντεζ.


Οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες που δεν είχαν πολύ ως τώρα και ο Παναιτωλικός έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών.


Και λέμε πολύτιμων γιατί η ομάδα του Αγρινίου διατήρησε, με τη νίκη της αυτή, μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Η αποστολή βέβαια θεωρείται αρκετά δύσκολη καθώς θα πρέπει να νικήσει τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και ταυτόχρονα να χάσει η Κέρκυρα και να μην κερδίσει ο Εργοτέλης.


*** Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, λόγω αποβολών των Γκόλια και Φατί.

*** Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά στο 80ο λεπτό, λόγω ρίψης δακρυγόνων έξω από το γήπεδο, που έκαναν αποπνιχτική την ατμόσφαιρα.




Γήπεδο:  Παναιτωλικού
Διαιτητής:  Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Φ. Ελευθερίου, Γ. Σταματόγλου

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Γκόλιας, Κούσας, Μπουμάλ, Πασάς, Παλαιολόγος, Φερνάντες, Χαριστέας, Ετζενκέλε, Ντολεζάι, Καμαρά

Αρης (Εμάνουελ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Μίσελ, Σολτάνι, Φατί, Σανκαρέ, Γιαννιώτας, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ακόστα
 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.