Ματς μπολ τελικού, για Ηρακλή και Παμβοχαϊκό

Από το πιο περίεργο Πάσχα στον πιο κρίσιμο αγώνα. Οι παίκτες του Ηρακλή και του Παμβοχαϊκού αναγκάστηκαν να τσουγκρίσουν αυγά στο γήπεδο υπό τις οδηγίες των προπονητών τους με το μυαλό τους να βρίσκεται στον τρίτο και τελευταίο ημιτελικό που διεξάγεται την Τρίτη (19.00, Novasports 3) στο κλειστό της Μίκρας.

Από το πιο περίεργο Πάσχα στον πιο κρίσιμο αγώνα. Οι παίκτες του Ηρακλή και του Παμβοχαϊκού αναγκάστηκαν να τσουγκρίσουν αυγά στο γήπεδο υπό τις οδηγίες των προπονητών τους με το μυαλό τους να βρίσκεται στον τρίτο και τελευταίο ημιτελικό που διεξάγεται την Τρίτη  (19.00, Novasports 3) στο κλειστό της Μίκρας.
 
Τα ψέματα λοιπόν τελείωσαν. Μετά από διακοπή 12 ημερών λόγω της συμμετοχής της Εθνικής Εφήβων στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ηρακλής και Παμβοχαϊκός ρίχνονται στην μεγάλη μάχη της κατάκτησης του δεύτερου και τελευταίου εισιτηρίου που οδηγεί στον τελικό κόντρα στον Φοίνικα Σύρου. «Όλοι γνωρίζουμε την σημασία του αγώνα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σκεπτόμενοι τους δύο τελευταίους αγώνες που δώσαμε με τον ίδιο αντίπαλο.Τα ερεθίσματα από αυτά τα δύο παιχνίδια θα μας βοηθήσουν ώστε να είμαστε αυτοί που πρέπει και να ανταποκριθούμε στη σημασία του αγώνα…», δήλωσε ο Σωτήρης Δρίκος που πέρασε όλες τις τελευταίες ημέρες με τους παίκτες του στο κλειστό της Μίκρας και συμπλήρωσε:
«Το πλεονέκτημα έδρας που αποκτήσαμε στην κανονική περίοδο, θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο της ομάδας να της συμπαρασταθεί από κοντά στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι».  Πάσχα στο γήπεδο έκανε κι ο Νίκος Ζαλμάς με τους παίκτες του, αλλά χθες το μεσημέρι σχεδόν όλη η ομάδα και μέλη της διοίκησης βρέθηκαν στο σπίτι του χορηγού της ομάδας κ. Γιάννη Λαρσίνου όπου είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την προετοιμασία του αγώνα. «Το αυριανό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, αφού έχει μεσολαβήσει ένα κενό 12 ημερών και λογικά ο Ηρακλής είναι πιο έτοιμος, πιο ξεκούραστος. Εμείς θα μπούμε στο παιχνίδι με στόχο να κρατηθούμε κοντά στον Ηρακλή όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερη διάρκεια. Από κει και πέρα αν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο, θα μετρήσουν κι άλλα πράγματα για τον τελικό νικητή όπως το πάθος, τα ‘θέλω’ των αθλητών, οι εμπειρίες κι η αντοχή», είπε αρχικά ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού και κατέληξε:
«Μετά από μια τόσο μεγάλη διακοπή κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πώς θα εμφανιστούν οι ομάδες. Δεν ξέρεις αν σε έχει βγάλει εκτός ρυθμού ή πόσο έχει επηρεαστεί ο αντίπαλος, αλλά σίγουρα δεν είναι στο συμφέρον των ομάδων να κόβεται ο ρυθμός τους». Διαιτητές της αναμέτρησης που θα φιλοξενηθεί στο κατάμεστο κλειστό της Μίκρας θα είναι οι Γεροθόδωρος, Γεωργουλέας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.