Νέο συμβόλαιο με Μπέρνλι ο Μπαρνς

Ο Ασλεϊ Μπαρνς είναι ακόμα ένας από τους παίκτες της Μπέρνλι που ανταμείφθηκαν για τη βοήθειά τους στην ομάδα με την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2021.

Ο Ασλεϊ Μπαρνς είναι ακόμα ένας από τους παίκτες της Μπέρνλι που ανταμείφθηκαν για τη βοήθειά τους στην ομάδα με την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2021. 
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει πετύχει τρία γκολ σε ισάριθμα ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, ανεβάζοντας τη συγκομιδή του στα έξι για φέτος και 17 συνολικά από τότε που ανήκει στον αγγλικό σύλλογο.
Το προηγούμενο συμβόλαιό του επρόκειτο να λήξει το καλοκαίρι του 2019, αλλά η διοίκηση της Μπέρνλι κινήθηκε γρήγορα για την επέκτασή του κατά δύο χρόνια.
«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή παίζω το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου, αλλά από την άλλη πλευρά ξέρω ότι έχω πολλά περισσότερα να δώσω», ανέφερε ο Μπαρνς σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπέρνλι. 
«Ακόμα μαθαίνω καθημερινά στην προπόνηση και προσπαθώ να κάνω τα σωστά πράγματα και να εκμεταλλεύομαι τη βοήθεια του προπονητικού επιτελείου. Η ομάδα πηγαίνει ενωμένη προς τη σωστή κατεύθυνση και είναι τιμή που μετέχω στην προσπάθειά της», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.