Αιχμές Μουρίνιο κατά των παικτών του

Ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε αιχμές κατά των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας λόγο ακόμα και για φόβο ορισμένων να αγωνιστούν στο ματς με την Μπράιτον.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε αιχμές κατά των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας λόγο ακόμα και για φόβο ορισμένων να αγωνιστούν στο ματς με την Μπράιτον. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος με την εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και έδειξε τη δυσαρέσκειά του, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Χαρακτηριστικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Ορισμένα παιδιά φοβήθηκαν να παίξουν σήμερα. Νομίζω ότι αυτό προέρχεται από την προσωπικότητα του καθενός, την πίστη και την ποιότητά του. Όταν ο ήλιος λάμπει και κερδίζεις σε αγώνες, όλοι έχουν αυτοπεποίθηση και θέλουν να παίξουν. Όταν όλα είναι σκοτεινά, έχει κρύο και διανύεις μια περίοδο με αρνητικά αποτελέσματα, υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν την προσωπικότητα και την αυτοπεποίθηση για να αγωνιστούν».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε όταν του ζητήθηκε να αποκαλύψει τα ονόματα των παικτών, που δεν τον ικανοποίησαν: «Προτιμώ να σας δώσω τα ονόματα των «καλών»! Ο Μάτιτς για παράδειγμα είναι τέρας προσωπικότητας και ποιότητας»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.