Τσάπας: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα» (video)

Στον έβδομο ουρανό... πετούσε ο Βαγγέλης Τσάπας μετά τη νίκη-πρόκριση του Φάρου επί του ΠΑΟΚ.

Στον έβδομο ουρανό… πετούσε ο Βαγγέλης Τσάπας μετά τη νίκη-πρόκριση του Φάρου επί του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ομάδας του Κερατσινίου στάθηκε στο γεγονός ότι ο Φάρος έχει το μισό μπάτζετ από την αντίπαλό του.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα του novasports:

«Όταν αποκλείσαμε τις τέσσερις ομάδες Α1, μας έλεγαν για μπάτζετ. Απ’ τον ΠΑΟΚ έχουμε το μισό μπάτζετ, ούτε Σοφοκλή, ούτε Βασιλειάδη. Κάναμε κάτι πολύ μεγάλο σήμερα, δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Είναι κρίμα για τα παιδιά και τον προπονητή και την προσπάθεια που έγινε, να συζητάμε σήμερα πόσο κάνει η ομάδα, πρέπει να μιλάμε για την προσπάθεια και τη δουλειά τους.
Για το πως αυτή η ομάδα έδωσε κίνητρο σ’ αυτά τα παιδιά που βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους κι έχουν έρθει σε μια ομάδα Α2 και δίνουν και την ψυχή τους».

Για το αν είναι μια ομάδα παρέα:
«Ακριβώς έτσι. Η ομάδα έχει την ίδια συνταγή όπως στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ, με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο, τον οποίο ευχαριστώ δημόσια. Ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο σαν παρέα και τότε μας επικρίνανε, το ίδιο κλίμα έχουμε και τώρα κι αν πρώτα ο Θεός πάμε στην Α1 αυτό θα προσπαθήσουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ. Μόνο έτσι οι παίκτες».

Για τον κόσμο αν βοηθάει:
«Ο δήμος είναι πάρα πολύ κοντά μας τον τελευταίο καιρό, μας βοηθάει με το γήπεδο. Αν ανέβουμε θα πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές. Ο κόσμος μας αγκαλιάζει, η ομάδα πρέπει να είναι στην Α1 με μια λογική και να μείνει εκεί για χρόνια. Μετά τον Ολυμπιακό να γίνουμε η δεύτερη δύναμη του Πειραιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.