Πρίφτης: «Καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο»

Συγκινημένος για την τεράστια προσπάθεια που έκανε η ομάδα του και την κατάληψη της έκτης θέσης της κανονικής διάρκειας της Α1 ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης.

Συγκινημένος για την τεράστια προσπάθεια που έκανε η ομάδα του και την κατάληψη της έκτης θέσης της κανονικής διάρκειας της Α1 ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο Έλληνας τεχνικός της Καβάλας ανέλυσε τη νίκη επί του Πανιωνίου και τόνισε πως η κατάληψη της έκτης θέσης είναι κάτι πολύ μεγάλο για τον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης: «Είμαι πολύ συγκινημένος για αυτή τη μεγάλη νίκη και την τεράστια προσπάθεια που έκανε η ομάδα. Καταφέραμε να κατακτήσουμε την 6η θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και αυτό είναι κάτι πολύ μεγάλο για μας. Πλέον έχω πάψει να είμαι οδηγός αυτής της ομάδας, ακολουθώ τους παίκτες. Από πλευράς τακτικής παίζοντας ξέραμε ότι ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το ότι εμείς παίζαμε χωρίς τον Τέιλορ, εξουδετερώνοντας τα πικ εν ρολ μας εγκλώβισε και εκνευριστήκαμε βγαίνοντας εκτός ρυθμού. Στην επανάληψη βρήκαμε το καλό μας μακρινό σουτ και το παιχνίδι κύλησε με τον κόσμο να σπρώχνει και πάλι με την όμορφη ατμόσφαιρα την ομάδα. Τώρα παίζουμε με τον Κολοσσό, σίγουρα είναι καλύτερα από το να παίζαμε με τον Παναθηναϊκό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.