Άντερσεν, η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Λιόν! (video)

Οι Λιονέ κατέβαλαν 26 εκατομμύρια ευρώ στη Σαμπντόρια για την απόκτηση του Δανού κεντρικού αμυντικού, ποσό που συνιστά το υψηλότερο που έχει δοθεί από το γαλλικό σύλλογο.
0
Γιαννίκος Δούσκας
12/07/2019 • 21:42
H πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Λιόν είναι ο Γιόαχιμ Άντερσεν
  • shares
Ο 23χρονος Γιόαχιμ Άντερσεν είναι η πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της Λιόν. Ο πρόεδρος των Λιονέ, Ζον Μισέλ Ολάς, κατά την παρουσίαση του Ζουνίνιο ως τεχνικού διευθυντή, δήλωσε πως θα δώσει στο Βραζιλιάνο ό,τι ζητούσε και το κάνει πράξη. Για την απόκτηση του Δανού, οι Λιονέ έδωσαν 26 εκατομμύρια ευρώ (+ 4 υπό μορφήν bonus) και προχώρησαν στην πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας τους, αφού για τον Λισάνδρο Λόπες το 2009 είχαν δώσει 24 εκατομμύρια στην Πόρτο. Είναι ενδεικτικό πως και η τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των «Γκον» έγινε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, με την απόκτηση του Τιάγκο Μέντες από τη Λιλ με 22 εκατομμύρια. 


Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο