Λιόση: «Και πέρυσι δεν τα είχαμε πάει καλά στα τουρνουά…»

Βέβαιη ότι οι μέτριες εμφανίσεις και οι ήττες στο τουρνουά του Κίρισι, δεν θα επηρεάσουν την εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά, εμφανίστηκε η Κική Λιόση.

Βέβαιη ότι οι μέτριες εμφανίσεις και οι ήττες στο τουρνουά του Κίρισι, δεν θα επηρεάσουν την εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά, εμφανίστηκε η Κική Λιόση. Η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, υπενθύμισε με νόημα ότι και πέρυσι στα φιλικά η ομάδα δεν πήγαινε καλά, αλλά στη Σανγκάη αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια.

«Δεν ήμασταν πολύ καλές στο τουρνουά και αυτό φάνηκε από τα αποτελέσματα» παραδέχθηκε αρχικά η πολύπειρη παίκτρια της Βουλιαγμένης. «Το θετικό στοιχείο, όμως, είναι πως αποκομίσαμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια και θα μας βοηθήσουν να αλλάξουμε την αγωνιστική μας κατάσταση ενόψει του προολυμπιακού στην Τεργέστη».

Αναφερόμενη στα σημεία όπου η εθνική χρειάζεται να δουλέψει, στις δύο εβδομάδες που απομένουν μέχρι το προολυμπιακό, η Λιόση είπε: «Καταρχήν, πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, όπου δεν ήμασταν ιδιαίτερα καλές. Θεωρώ πως έχουμε μπροστά μας αρκετό διάστημα, ώστε να διορθώσουμε τα όποια “γκρίζα” σημεία μας. Πιστεύω πως μπορούμε να αλλάξουμε κατά πολύ την αγωνιστική μας κατάσταση και να τα πάμε καλύτερα στην Τεργέστη. Άλλωστε μην ξεχνάμε, πως πέρυσι βγήκαμε παγκόσμιες πρωταθλήτριες, ενώ δύο βδομάδες πριν είχαμε συμμετάσχει σε ένα τουρνουά και δεν τα είχαμε πάει καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.