Βρήκε συμμάχους ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ φαίνεται πως βρήκε συμμάχους στη δικαστική διαμάχη που αναμένεται να έχει για την υπόθεση βιασμού, για την οποία κατηγορείται.
Θωμάς Ναλμπάντης
04/06/2019 • 10:40
Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ
  • shares
Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ φαίνεται πως βρήκε συμμάχους στη δικαστική διαμάχη που αναμένεται να έχει για την υπόθεση βιασμού, για την οποία κατηγορείται. Συγκεκριμένα, οι πρώην δικηγόροι της φερόμενης ως θύμα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αποκαλύπτουν τα όσα τους είχε δηλώσει η ίδια, όταν είχαν προθυμοποιηθεί να αναλάβουν την υπόθεσή της. Σύμφωνα με τους πρώην δικηγόρους της, η ίδια είχε τονίσει πως υπήρξε βίαιη συμπεριφορά από την πλευρά του παίκτη, όμως το σεξ μεταξύ τους ήταν συναινετικό.

Παράλληλα, υπογραμμίζουν πως όταν αυτοί αποφάσισαν να μην αναλάβουν την υπόθεση, η συγκεκριμένη γυναίκα αποφάσισε να αλλάξει δικηγόρο και να προχωρήσει στην καταγγελία για τον βιασμό. Η βραζιλιάνικη δικαιοσύνη αναμένεται να καλέσει τον Νεϊμάρ για κατάθεση, με τον παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν να έχει πλέον και την ανακοίνωση των πρώην δικηγόρων της φερόμενης ως θύμα, υπέρ του για την υπεράσπισή του. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/07/2019 • 08:13

Άμεση απειλή για Γκενκ, Ελσίνκι και Νταντί

Στον τελικό του Βελγικού Σούπερ Καπ η Γκενκ αντιμετωπίζει την Μέχελεν η οποία ως τώρα στα φιλικά παιχνίδια έδειξε καλά στοιχεία και προπάντων ικανόητητα στο γκολ. Δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωτοπόρου Ίλβες έχει η Ελσίνκι ενώ η Λάχτι μπορεί το κάτι παραπάνω στην Βάασα