Συμβούλιο για τα ανοικτά ζητήματα

Επί τάπητος έθεσαν όλα τα σοβαρά θέματα της ΚΑΕ Άρης οι διοικούντες το σύλλογο – Τι ισχύει με την κεφαλοποίηση των χρημάτων του Λάσκαρη, αλλά και το ενδεχόμενο κατάπτωσης της εγγυητικής.

Επί τάπητος έθεσαν όλα τα σοβαρά θέματα της ΚΑΕ Άρης οι διοικούντες το σύλλογο – Τι ισχύει με την κεφαλοποίηση των χρημάτων του Λάσκαρη, αλλά και το ενδεχόμενο κατάπτωσης της εγγυητικής. 

Παρόντος του νέου μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/3) το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της καινούργιας διοίκησης του συλλόγου. Στη συζήτηση μπήκαν όλα τα σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν την ομάδα, όπως η μετοχοποίηση των χρημάτων που έχει βάλει τα προηγούμενα χρόνια ο Νίκος Λάσκαρης, αλλά και το ενδεχόμενο κατάπτωσης της εγγυητικής.

Σε ό,τι αφορά στη μετοχοποίηση των χρημάτων που έχει βάλει στην ΚΑΕ Άρης ο Νίκος Λάσκαρης, αυτή είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνει, ώστε να μην μπορεί αυτό το ποσό να είναι απαιτητό από τον τελευταίο στο μέλλον, ως δανεικό στο σύλλογο. Η διαδικασία δεν έχει τελεσφορήσει ακόμη, αλλά είναι σε εξέλιξη. Να σημειωθεί, πάντως, πως ό,τι γίνεται σε επίπεδο διοικητικό-οικονομικό στην ΚΑΕ Άρης πρέπει να εγκριθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Όσο για την αίτηση των αθλητών Βασιλείου Σίμτσακ, Γκάι-Γάιου Σκορδίλη, Βασίλη Ξανθόπουλου, Βλάντιμιρ (Βλαδίμηρου) Γιάνκοβιτς, του προπονητή, Δημήτρη Πρίφτη και του εκπροσώπου παικτών, Ισίδωρου Κούνουπα, περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης για οφειλές προς αυτούς, αυτή συζητήθηκε σήμερα (29/3) από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. 

Απόφαση δεν πάρθηκε, καθώς, όπως ενημέρωσε η ΕΕΑ, η υπόθεση είναι υπό διάσκεψη. Στην ΚΑΕ Άρης δόθηκε προθεσμία να καταθέσει υπόμνημα μέχρι το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας (2/4). Μέχρι τότε, δηλαδή, οι «κίτρινοι» έχουν το περιθώριο να διευθετήσουν το θέμα, ώστε να μην εκπέσει η εγγυητική επιστολή της ΚΑΕ. 

Στη σημερινή συνεδρίαση της νέας διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, εκτός του κ. Γουλιέλμου, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ., Χαρίλαος Παπαγεωργίου, ο αντιπρόεδρος, Νικόλαος Κάλλεν, και τα μέλη, Αναστάσιος Μωϋσιάδης και Ιωάννης Ψηφίδης. Μάλιστα, στο συμβούλιο συμμετείχε και ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος τοποθετήθηκε επί αγωνιστικών θεμάτων. Ανέλυσε την κατάσταση στην οποία βρήκε τους παίκτες, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι στο θέμα της ενίσχυσης του Άρη με τον Ντιμίτριους Μοράντ δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη μέχρι τώρα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.