Ανανέωσε με Παρί ο Τούχελ (video)

Αρης Γεωργίου
25/05/2019 • 14:48
Ο Τόμας Τούχελ
  • shares
Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Τόμας Τούχελ και του προπονητικού του τιμ έως τις 30 Ιουνίου 2021.

Ο 45χρονος Γερμανός που ανέλαβε τους Παριζιάνους τον Ιούνιο του 2018, είχε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020, όμως ο σύλλογος αποφάσισε να τον «δέσει» για μία χρονιά ακόμη.

«Είμαι ευτυχισμένος που επεκτείνω την αφοσίωσή μου στην Παρί. Αυτό ενισχύει τη φιλοδοξία μου να φέρω αυτή την ομάδα στην κορυφή με σκληρή δουλειά. Είμαι συγκινημένος από την στήριξη του κόσμου, τα καλύτερα έρχονται για το κλαμπ», είπε ο Τούχελ, ενώ ο πρόεδρος Νάσερ Αλ Κελαϊφί πρόσθεσε: «Εδώ και έναν χρόνο ο Τόμας φέρνει φανταστική ενέργεια στην καθημερινή ζωή του συλλόγου, οι οπαδοί τον συμπάθησαν αμέσως. Είναι ένας μεγάλος φίλος του ποδοσφαίρου και ένας πολύ απαιτητικός προπονητής που όμως ακούει και τους άλλους. Είμαστε ικανοποιημένοι που θα βασιστούμε στις ικανότητές του μακροπρόθεσμα».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.