Τέλος ο Γκασέ από την Σεντ Ετιέν

Η Σεντ Ετιέν πήρε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο τερματίζοντας τέταρτη στην Ligue 1 αλλά ο κόουτς Ζαν Λουί Γκασέ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί!
21/05/2019 • 18:10
Χαμόγελα ανάμεσα σε Γκασέ και Νικολέν
  • shares
Η Σεντ Ετιέν πήρε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο τερματίζοντας τέταρτη στην Ligue 1 αλλά ο κόουτς Ζαν Λουί Γκασέ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί!

Οι λόγοι της αποχώρησης του κόουτς Γκασέ ήταν η διαφωνία με την ομάδα σε σημαντικά θέματα αλλά και η κούραση καθώς ο κόουτς στα 65 του θέλει να αποσυρθεί από την προπονητική και να περάσει χρόνο με την οικογένειά του. 

Μετά από δύο σεζόν στον πάγκο της Σεντ Ετιέν και με την ομάδα να τερματίζει τέταρτη και να επιστρέφει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο Γκασέ αποχωρεί έχοντας εκπληρώσει τον στόχο του! Ο γεννημένος στο Μονπελιέ κόουτς θα επιστρέψει στη γενέτειρά του για να ξεκουραστεί. Ο πρόεδρος της Μονπελιέ πάντως Λοράν Νικολέν δήλωσε ήδη πως αν θέλει ο Γκασέ να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο είναι διαθέσιμος να συζητήσει μαζί του!
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/06/2019 • 07:26

Προβάδισμα λογικής με γκολ για Αργεντινή, Κολομβία και Ελσίνκι

Η Ελσίνκι φαίνεται να έχει βρει κάποια καλά στοιχεία κι απόψε θα τα χρειαστεί με αντίπαλο μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Προβάδισμα νίκης έχουν η ΚΡ του Ρέϊκιαβικ και η Βάρμπεργκς. Ακόμα πιο δυνατά φαβορί η Κολομβία με την Αργεντινή