Νίκησε και ελπίζει ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος νίκησε 72-71 το Λαύριο και βρέθηκε εκτός επικίνδυνης ζώνης, αφήνοντας πίσω του Κόροιβο και Τρίκαλα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Νεοσμυρνιώτες ήταν ο Ντέγιαν Κράβιτς που τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους.

Ο Πανιώνιος νίκησε 72-71 το Λαύριο και βρέθηκε εκτός επικίνδυνης ζώνης, αφήνοντας πίσω του Κόροιβο και Τρίκαλα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Νεοσμυρνιώτες ήταν ο Ντέγιαν Κράβιτς που τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι στο ξεκίνημα του αγώνα. Με τον Κράβιτς να σκοράρει με κάθε τρόπο (16 πόντοι με 5/5 δίποντα), ο Πανιώνιος πήρε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα και παράλληλα μια διαφορά, που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη από το 24-17, όμως Μουρ και Λαμπ βοήθησαν το Λαύριο να μην χάσει την επαφή του.

Σαρικόπουλος και Κάμινγκς ήταν αυτοί που ανέλαβαν δράση, επιθετικά, για τους γηπεδούχους όταν ο Κράβιτς πήγε στον πάγκο για τις απαραίτητες ανάσες και ο Πανιώνιος διατήρησε το προβάδισμά του, Όλα αυτά μέχρι και το τελευταίο δίλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, αφού σε εκείνο το σημείο οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη «έτρεξαν» ένα σερί 0-6 και πήγαν στα αποδυτήρια με δυο πόντους πίσω, 39-37.

Η ομάδα του Λαυρίου έχοντας το μομέντουμ, προσπέρασε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μουρ να δίνει σκορ, όμως ο Πανιώνιος είχε τον δικό του ηγέτη, τον Σαρικόπουλο που απαντούσε και η τρίτη περίοδος έκλεισε με 56-54 υπέρ των γηπεδούχων. Όπως ήταν φυσικό η αναμέτρησε έγινε ντέρμπι με το προβάδισμα να αλλάζει χέρια συνεχώς. Στο τελευταίο λεπτό, ο Κράβιτς με βολή έκανε το 72-71, που ήταν και το τελικό σκορ, αφού ο Νίξον που πήρε την τελευταία επίθεση στα 8 δευτερόλεπτα δεν βρήκε στόχο.

Ο Ντέγιαν Κράβιτς με 25 πόντους ήταν ο κορυφαίος του πανιωνίου, με τον Ζήσης Σαρικόπουλο να έχει 16 πόντους και τον Μπρέιζελτον να σκοράρει μόλις 6 πόντους, αλλά να μοιράζει 10 ασίστ. Για το Λαύριο, ο Μακένζι Μουρ είχε 21 πόντους και 20 πρόσθεσε ο Λάμπ.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 49-37, 56-54 και 72-71.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.