«Να είμαστε σκληροί και να βγάλουμε ενέργεια»

Τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού προκειμένου να πάρει τη νίκη κόντρα στη Μπάμπεργκ, υπέδειξε ο Ντάριους Τζόνσον Όντομ.

Τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού προκειμένου να πάρει τη νίκη κόντρα στη Μπάμπεργκ, υπέδειξε ο Ντάριους Τζόνσον Όντομ.

«Η Μπάμπεργκ ανεξάρτητα από το ρεκόρ που έχει, είναι μία καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε σκληροί, να συγκεντρωθούμε στις λεπτομέρειες και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να έχεις πολλή ενέργεια και να είσαι συγκεντρωμένος στις λεπτομέρειες» ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ ενώ σχετικά με την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό απάντησε:

«Είναι καλά. Μου αρέσει η πόλη, οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου. Νιώθω καλά και πάντα προετοιμάζομαι για το επόμενο παιχνίδι». 

Για το ότι ακούει περισσότερο την λέξη «άμυνα» από ό,τι την «επίθεση»: «Νομίζω πως ακούω πιο συχνά για την άμυνα παρά για την επίθεση. Κάθε καλή ομάδα ξεκινάει από την άμυνα. Στην Ευρωλίγκα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στην άμυνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.