Φλερτ Πίτου Γκαρσία-Ηρακλή

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr, Ηρακλής θέλει τον Πίτου Γκαρσία αλλά μάλλον θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι όταν και (με τα τωρινά δεδομένα) μένει ελεύθερος ο Αργεντινός μέσος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr, Ηρακλής θέλει τον Πίτου Γκαρσία αλλά μάλλον θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι όταν και (με τα τωρινά δεδομένα) μένει ελεύθερος ο Αργεντινός μέσος.

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών για να ενισχύσει το ρόστερ του και ένας από τους παίκτες που θα ήθελε να έχει στην ομάδα του ο Νίκος Παπαδόπουλος, είναι ο Πίτου Γκαρσία. Ο Αργεντινός άσος που έχει φορέσει την φανέλα του γηραιού στο παρελθόν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ατρόμητο μέχρι το καλοκαίρι.

Ο τεχνικός του Ηρακλή θα ήθελε τον αριστεροπόδαρο μέσο από τούτο τον Γενάρη ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση ο Πίτου να μείνει ελεύθερος από τους Περιστεριώτες, αλλά ούτε και να βγουν χρήματα από τα ταμεία της ομάδας της Θεσαλονίκης. Συνεπώς αν πρόκειται να υπάρξει εκ νέου “γάμος” ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Πίτου αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πριν το καλοκαίρι.

Ο Πίτου Γκαρσία έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Ηρακλή και το πιθανότερο είναι να σκεφτόταν να γυρίσει στην ομάδα με την οποία έγινε γνωστός στην χώρα μας. Ιδιαίτερα δε, από την στιγμή που ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια προσέγγιση από τον Ατρόμητο για ανανέωση του συμβολαίου του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.