Ακέφαλος ο Παναθηναϊκός (vid)

Παραιτήθηκε το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού και ορίστηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 18 Απριλίου. Μέχρι τότε η λειτουργία της ΠΑΕ θα γίνεται από τα επαγγελματικά στελέχη. Ζήτησε πίσω τα 1.7 εκατ. ευρώ ο Βγενόπουλος, δεν δίνει το δάνειο ο Πολέμης.

Παραιτήθηκε το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού και ορίστηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 18 Απριλίου. Μέχρι τότε η λειτουργία της ΠΑΕ θα γίνεται από τα επαγγελματικά στελέχη.

Λίγες ώρες μετά τη βαριά «καμπάνα» απ’ την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για τον Παναθηναϊκό. Το Δ.Σ. παραιτήθηκε, όπως και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας, τη στιγμή που ο Ανδρέας Βγενόπουλος… ζητάει να μην χρησιμοποιηθούν τα 1,7 εκατ. ευρώ ενώ δεν κατέστη δυνατό να επικυρωθεί το δάνειο του Αδαμάντιου Πολέμη.

Οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου προμήνυαν θύελλα και κάπως έτσι μοιάζει η κατάσταση στους «πράσινους». Ο κ. Βγενόπουλος ζήτησε από τον Δημήτρη Γόντικα το ποσό που είχε προσφέρει προ ημερών, ενώ το δάνειο του κ. Πολέμη, όπως όλα δείχνουν, δεν θα γίνει πραγματικότητα. Πάντως, το ποσό που ζήτησε ο Βγενόπουλος υπάρχει και δεν έχει χρησιμοποιηθεί, όπως αναφερόταν αρχικά, για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές.


Ο Δημήτρης Γόντικας είπε χαρακτηριστικά ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή, καθώς δεν υπήρχαν τα εχέγγυα για να προχωρήσουν και έπρεπε να προβούν σε αυτή την κίνηση. Συμπλήρωσε δε, πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον άλλο χρόνο…


Τα προβλήματα που προκύπτουν, βέβαια, είναι… πολλαπλά. Ο Παναθηναϊκός παραμένει στην αβεβαιότητα και τα δεδομένα γίνονται πολύ πιο δύσκολα όσον αφορά στην εξασφάλιση της σχετικής αδειοδότησης από την ΟΥΕΦΑ.



Μετά το τέλος της συνεδρίασης ο πρώην, πλέον, πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γόντικας, τόνισε χαρακτηριστικά: «Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο παραιτείται. Κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά δεν υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Ούτε εγώ ούτε και τα άλλα μέλη μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Ελπίζουμε η παραίτηση μας να ευαισθητοποιήσει τους μετόχους και ο Παναθηναϊκός να βρει τον δρόμο του. Οι εξελίξεις θα τρέξουν στις 18 Απριλίου. Δεν είχαμε άλλη επιλογή. Όποιος μας κρίνει ας σκεφτεί τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί. Έχουμε δρομολογήσει κάποιες κινήσεις για την ΟΥΕΦΑ με τους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Για οποιοδήποτε θέμα, τώρα να ρωτάτε τους μετόχους».

Παραίτηση Χατζηνικολάου
Προσπαθήσαμε με πολύ ελπίδα και αφοσίωση να συνδράμουμε και να οδηγήσουμε την ομάδα σε αυτή την εξ αρχής δυσχερέστατη συγκυρία. Η διαδρομή μέχρι πρότινος της ομάδας συνιστούσε: «Ανατροπή της φύσης με συμβολή όλων, από τους παίκτες μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο. Μετά τα τελευταία γεγονότα οι προσπάθειες όλων μας αποδυναμώνονται όλο και περισσότερο και οι ελπίδες παύουν να υπάρχουν. Έφτασε η οριακή στιγμή όπου κρίνεται το αύριο του Παναθηναϊκού, ήρθε η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Παραιτούμαι από τη θέση του αντιπρόεδρου της ΠΑΕ και αποχωρώ του συμβουλίου προσδοκώντας να κινηθούν οι διαδικασίες για ότι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό μας.»


Η επιστολή του Τζήμα







Η επιστολή του Χατζηνικολάου




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.