"Φρένο" του CAS στην ΟΥΕΦΑ για τον φάκελο της Παρί

Το διαιτητικό δικαστήριο της Λοζάνης(CAS) απαγόρευσε στην ΟΥΕΦΑ ν` επανεξετάσει τον φάκελο των οικονομικών στοιχείων της Παρί Σεν Ζερμέν για την μετεγγραφική περίοδο του 2017.
19/03/2019 • 20:31
Ο Νεϊμάρ
  • shares
Η ΟΥΕΦΑ ήθελε να επανελέγξει τα οικονομικά στοιχεία της Παρί Σεν Ζερμέν για τις μετεγγραφές που πραγματοποίησε το καλοκαίρι του 2017. 
Το διαιτητικό δικαστήριο της Λοζάνης(CAS), ωστόσο δεν επέτρεψε στην ΟΥΕΦΑ να προχωρήσει στην επανεξέταση των οικονομικών στοιχείων της Γαλλικής ομάδας, καθώς αποφάνθηκε ότι η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία δεν έχει δικαίωμα ν` ανοίξει εκ νέου το φάκελο που αγορά τις κινήσεις της Παρί κατά τη θερινή μετεγγραφική περίοδο του 2017, όντα ο σύλλογος ξόδεψε περισσότερα από 400 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση των Νεϊμάρ και Μπαπέ. Σύμφωνα με το διαιτητικό δικαστήριο, η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της UEFA για το financial fair-play να αρχειοθετήσει την υπόθεση, τον περασμένο Ιούνιο, είναι οριστική και αμετάκλητη, απαγορεύοντας την αναμόχλευσή της.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
23/04/2019 • 16:52

Για την ουσία παίζουν Τόττεναμ, Άγιαξ.. Κομβικά ματς σε Βαγιαδολίδ και Ντόνκαστερ

Κίνητρο, αγωνιστική διάθεση και διαχείριση δυνάμεων είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν πολλά στους αποψινούς αγώνες της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Αγγλίας, της Αυστρίας όπως και στο κύπελλο Γερμανίας