Στα… καλύτερά του

Την κορυφαία περίοδο της 89χρονης ιστορίας του διανύει ο Ατρόμητος, κάτι που είναι προφανές αν ρίξει κανείς μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Την κορυφαία περίοδο της 89χρονης ιστορίας του διανύει ο Ατρόμητος, κάτι που είναι προφανές αν ρίξει κανείς μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας. Οι Περιστεριώτες κάνουν μια σεζόν.. μαγική και ονειρεμένη, καθώς πέραν της διαφαινόμενης συμμετοχής τους στα πλέι οφ, έχουν μπροστά τους και την πρόκληση ενός δεύτερου συνεχόμενου τελικού Κυπέλλου.
 
Μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου των Δυτικών Προαστίων έχει ανέβει σχετικό κείμενο με τίτλο «Ο Ατρόμητος στο peak της ιστορίας του!». Σ’ αυτό αναφέρονται. μερικά μόνο από τα ρεκόρ που έχει καταρρίψει φέτος η ομάδα του Γιώργου Δώνη, όπως αυτό των πέντε σερί νικών, της καλύτερης συγκομιδής βαθμών, αλλά και φυσικά της παρουσίας στην τρίτη θέση έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.
 
Κατά τη διάρκεια της σεζόν, οι Κυανόλευκοι έχουν πετύχει επίσης σπουδαίες νίκες και έχουν καταρρίψει αρνητικές παραδόσεις δεκαετιών. Όπως για παράδειγμα η πρώτη νίκη επί της ΑΕΚ μετά από σχεδόν 40 χρόνια ή το «παρθενικό» τρίποντο στα Γιάννενα, όπου σε κάθε προηγούμενη επίσκεψή τους έχαναν από το. Αντίρριο.
 
Είναι απολύτως λογικό όλα αυτά να έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κλίμα στο Περιστέρι. Ζητούμενο για τον Γιώργο Δώνη είναι να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο την ευφορία και το. έμψυχο δυναμικό, κάτι που κάνει, άλλωστε, επιτυχημένα από τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς.
 
Στα αγωνιστικά και ενόψει της επόμενης αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας, το μοναδικό πρόβλημα για τον 42χρονο τεχνικό είναι η απουσία του Γουέιν Τόμας. Κι αυτή, ωστόσο, ήταν γνωστή, καθώς ο Άγγλος αμυντικός έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς. Αντίθετα, στη δράση επιστρέφει ο Κώστας Γιαννούλης, όπως και ο Τσαρλς Ιτάνζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.