Ντζουρίτσκοβιτς, το δέκα το καλό!

Ο Σέρβος επιτελικός μέσος έγινε ο δέκατος σκόρερ της Ξάνθης στη σεζόν, βοηθώντας ουσιαστικά να ανοίξει ο δρόμος της Ευρώπης για την ομάδα του.

Ο Σέρβος επιτελικός μέσος έγινε ο δέκατος σκόρερ της Ξάνθης στη σεζόν, βοηθώντας ουσιαστικά να ανοίξει ο δρόμος της Ευρώπης για την ομάδα του.

Χωρίς καμία αμφιβολία, δικαίως έπεσαν τα φώτα πάνω στον Έρικ Γέντρισεκ μετά το νικηφόρο αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΣ Γιάννινα (15/4), στα Πηγάδια. Ο Σλοβάκος επιθετικός… οργίασε με τα δύο γκολ που σημείωσε –και ειδικά με το πρώτο από αυτά, που είναι σπάνιας ομορφιάς. Έτσι, όμως, αδικήθηκε ο Πέταρ Ντζουρίτσκοβιτς, ο οποίος άνοιξε το δρόμο γι’ αυτή τη σημαντική από βαθμολογικής άποψης νίκη. 

Ο Σέρβος επιτελικός μέσος κατάφερε δύο πράγματα με το γκολ που έβαλε στο 50ό λεπτό απέναντι στον ΠΑΣ: ξεμπλόκαρε την ομάδα του σε μια κρίσιμη στιγμή του αγώνα, καθώς στο πρώτο ημίχρονο αυτή δεν… υπήρχε στο γήπεδο, και ξεμπλόκαρε κι ο ίδιος σε ό,τι αφορά στο σκοράρισμα, καθότι είχε να σημειώσει γκολ από τις 3 Μαρτίου 2017, τότε στο παιχνίδι Παρτιζάν-Μέταλατς, για την 25η αγωνιστική του σέρβικου πρωταθλήματος.

Ο Ντζουρίτσκοβιτς με το τέρμα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έγινε ο δέκατος σκόρερ της Ξάνθης την τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα. Με τον τρόπο αυτόν συνέβαλε ουσιαστικά να παραμείνει η θρακιώτικη ομάδα στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα –και, μάλιστα, μόνη εκεί, μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης στη Λιβαδειά- έχοντας πλεονέκτημα για την τελική κατάκτησή της. 

Ο Σέρβος παίκτης το πανηγύρισε με την ψυχή του αυτό το γκολ, παρέα με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς και τον Μίλαν Ράσταβατς, αμέσως μετά την επίτευξή του. Το είχε ανάγκη και φαινόταν και από προηγούμενα παιχνίδια ότι το επιζητούσε, οπότε ετομάζεται κι αυτός με άλλον αέρα για τα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν –προς τέρψιν, φυσικά, του συμπατριώτη του προπονητή του ΑΟΞ.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.