Με το αυτί στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακούστε σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Skoda Ξάνθη για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (19:30 Novasports 2 - #OLYXANT).

Ακούστε σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Skoda Ξάνθη για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (19:30 Novasports 2 – #OLYXANT). Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος το Σάββατο. Στις 15:00, η Καλλονή θα υποδεχτεί στη Μυτιλήνη τον Πανθρακικό και θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Κομοτηνής θέλει το «τρίποντο», προκειμένου να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και να συνεχίσει την προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι έχουν επτά βαθμούς και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 13 βαθμούς και βρίσκονται στην προτελευταία θέση.

Στις 17:15 ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει στη Νέα Σμύρνη τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη, προκειμένου να κάνουν το καθοριστικό βήμα για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ του εφετινού πρωταθλήματος. Τόσο οι «κυανέρυθροι», όσο και οι Αρκάδες έχουν από 27 βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην πέμπτη θέση και τους γηπεδούχους στην έκτη.

Τέλος, στις 19:30 ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Skoda Ξάνθη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Πλατανιά στα Χανιά. Από την πλευρά τους, οι Αρκίτες θέλουν τη νίκη, ώστε να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση με 52 βαθμούς, ενώ η Ξάνθη βρίσκεται στη δωδέκατη θέση με 19 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
#AELKPANTH, ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (15:00 Novasports 3)
#PGSSAST, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (17:15 Novasports 1)
#OLYXANT, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ (19:30 Novasports 2)
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
#LEVPAO, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (15:00 Novasports 2)
#ATRPAS, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (17:15 Novasports 2)
#VERPAN, ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (17:15 Novasports 4)
#AEKPAOK, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (19:30 Novasports 1)
 
ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
#IRAPLAT, ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (19:30 Novasports 1)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.