Τη νίκη η Ιντερ, την πρόκριση η Μαρσέιγ (vid)

Η Ιντερ επικράτησε 2-1 της Μαρσέιγ στο Μεάτσα, όμως η πρόκριση πήγε στους Γάλλους που χτύπησαν πάλι με γκολ στις καθυστερήσεις, όπως και στον πρώτο αγώνα.

Η Ιντερ επικράτησε 2-1 της Μαρσέιγ στο Μεάτσα, όμως η πρόκριση πήγε στους Γάλλους που χτύπησαν πάλι με γκολ στις καθυστερήσεις, όπως και στον πρώτο αγώνα.

Η Ιντερ ξεκίνησε ιδιαίτερα δυνατά τον αγώνα. Οι Ιταλοί προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν και να πετύχουν το γκολ που θα ισοφάριζε το σκορ της πρώτης αναμέτρησης στο Βελοντρόμ. Ομως έπεσαν πάνω στον πολύ καλό Μανταντά, ο οποίος και με τις αποκρούσεις που έκανε, κράτησε το μηδέν για την εστία του και άρα και το προβάδισμα για την Μαρσέιγ.


Οσο περνούσε η ώρα, οι Γάλλοι ισορροπούσαν το παιχνίδι και άρχισαν και αυτοί σιγά σιγά να βγαίνουν στην επίθεση. Μάλιστα έχασαν και κάποιες ευκαιρίες με καλύτερη αυτή του Ρεμί, του οποίου η κεφαλιά πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια των γηπεδούχων. Το παιχνίδι πλέον είχε ανάψει για τα καλά.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό, με την Ιντερ να δείχνει ιδιαίτερα αγχωμένη, λόγω του γεγονότος πως δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Από την άλλη πλευρά, η Μαρσέιγ δεν μπορούσε να απειλήσει και αρκούταν στο να παρατηρεί τους Ιταλούς.


Ο Μιλίτο έδωσε τελικά το προβάδισμα στο σκορ για τους γηπεδούχους, όμως ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα πάει στην παράταση, οι Γάλλοι ήταν αυτοί που χτύπησαν πάλι στις καθυστερήσεις. Ο Μπραντάο έκανε το 1-1 και ουσιαστικά έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του, παρά το γεγονός ότι το ματς τελείωσε 2-1 υπέρ της Ιντερ, με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Πατσίνι στο αμέσως επόμενο λεπτό. Πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μανταντά και για το οποίο μάλιστα αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Μαρσέιγ.


Διαιτητής: Πέντρο Προένσα (Πορτογαλία)
Κίτρινες: Ζανέτι, Σάμουελ, Καμπιάσο – Ντιαβαρά, Μανταντά
Κόκκινη: Μανταντά (90΄ – δεύτερη κίτρινη)


ΙΝΤΕΡ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Σέζαρ, Ζανέτι, Λούσιο, Μαϊκόν, Ναγκατόμο, Σάμουελ, Πόλι (74΄ Καμπιάσο), Στάνκοβιτς, Σνάιντερ (58΄ Ομπι), Μιλίτο, Φορλάν (58΄ Πατσίνι)
ΜΑΡΣΕΪΓ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ενκούλου, Ντιαβαρά, Μορέλ, Αμαλφιτανό, Μπιά, Βαλμπουενά (76΄ Σεϊρού), Αλού Ντιαρά, Αντρέ Αγιού (+90΄ Μπρατσιλιάνο), Ρεμί (88΄ Μπραντάο)



Διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα από το νέο Match Center του Novasports.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.