Θεοδωρίδης: «Χόρτασε ο κόσμος ποδόσφαιρο» (video)

Για την πολύ καλή παρουσία της Ξάνθης κόντρα στον Ολυμπιακό, μίλησε στην κάμερα του novasports ο αντιπρόεδρος τη ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης.

Για την πολύ καλή παρουσία της Ξάνθης κόντρα στον Ολυμπιακό, μίλησε στην κάμερα του novasports ο αντιπρόεδρος τη ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά:

«Πολύ ωραίο παιχνίδι, η Ξάνθη στάθηκε εξαιρετικά στο γήπεδο όπως και με τον ΠΑΟΚ, χόρτασε ο κόσμος ποδόσφαιρο. Χάσαμε ένα σωρό γκολ πάλι, δεν ήμασταν τόσο καλοί στο α’, στο β’ σηκωθήκαμε σαν ομάδα αλλά δεν είναι αυτό που θέλουμε. Αυτό το ματς το θέλαμε όσο τίποτα άλλο. Μακάρι και στα επόμενα να είναι καλές οι ομάδες και να τα δίνουν όλα κόντρα στον Ολυμπιακό ενόψει Ευρώπης, αυτό μου αρέσει. Η Ξάνθη ήταν καταπληκτική, συγχαρητήρια, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού. 

Να αφήσουν τα οφσάιντ και τα φάουλ και τα διάφορα περίεργα με τους διαιτητάς. Όλοι οι διαιτητές κάνουν λάθη διότι είναι πολύ εύκολο να κρίνεις ένα παιχνίδι από επιλεγμένες φάσεις. Όταν επιλέγεις κάνεις ότι σου αρέσει, είναι εναντίον του ποδοσφαίρου, Βρίσκω εγκληματική τη μέθοδο της σπίλωσης σε ότι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, με αστείες δικαιολογίες. Να συνέλθουν όλοι και να φτιάξουν ομάδες, η Ξάνθη ήταν παράδειγμα προς μίμηση. Να βάλουν και οι άλλοι το χέρι στην τσέπη όπως και ο πρόεδρός μας, να ανέβει το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Εμείς θα ανέβουμε σαν ομάδα είναι βέβαιο από εδώ και πέρα. Η ομάδα μετά τις γιορτές είχε κάποιες αναλαμπές. Οι φίλαθλοι να έρχονται στο γήπεδο γιατί θα δουν έναν άλλον Ολυμπιακό». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.