Εν αναμονή των Μολέδο και Βλαχοδήμου

Την άφιξη του Ροντρίγκο Μολέδο περιμένουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να περάσει ο παίκτης από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας.

Την άφιξη του Ροντρίγκο Μολέδο περιμένουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να περάσει ο παίκτης από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού», οι οποίοι από την πλευρά τους, έχουν βρει τη «χρυσή τομή» με την Ιντερνασιονάλ, για την απόκτηση του παίκτη με ελεύθερη μετεγγραφή. 

Η βραζιλιάνικη ομάδα θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, που θα φτάνει το 25%. Ο 28χρονος παίκτης είχε ταλαιπωρηθεί από πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και αυτό είναι που ανησυχεί τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού». Αν ο Μολέδο περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, τότε θα αποκτηθεί. Σε διαφορετική περίπτωση, οι «πράσινο» θα προχωρήσουν τις εναλλακτικές επιλογές, που έχουν για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, ανάμεσα στις οποίες φέρεται να βρίσκεται και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. 

Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία μπαίνει η μετεγγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στον Παναθηναϊκό. Ο 21χρονος τερματοφύλακα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών με το «τριφύλλι», το οποίο θα καταβάλει ένα μικρό ποσό στη Στουτγάρδη, για την απόκτησή του. Ο νεαρός τερματοφύλακας είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα, καθώς δεν έχει πολλές συμμετοχές στη γερμανική ομάδα. Ο Αντρέα Στραματσιόνι θέλει να έχει μια αξιόπιστη λύση, πίσω από τον Λουκ Στιλ και θεωρεί πως ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας είναι μια καλή επιλογή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.