Στη λίστα του Αστέρα ο Βαλένσια

Ο Αστέρας Τρίπολης φέρεται να έχει εντάξει στη μετεγγραφική του λίστα το όνομα του Χοσέ Αδόλφο Βαλένσια, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το ρόστερ του, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής σεζόν.

Ο Αστέρας Τρίπολης φέρεται να έχει εντάξει στη μετεγγραφική του λίστα το όνομα του Χοσέ Αδόλφο Βαλένσια, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το ρόστερ του, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κολομβιανός επιθετικός έχει προταθεί στην ομάδα της Αρκαδίας και οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης, για την απόκτησή του.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες των Χουβεντούδ Σοάτσα, Πόρτλαντ Τίμπερς, Ροζάριο Σεντράλ και Ιντεπεντιέντε. Παράλληλα, ο Αστέρας Τρίπολης θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του Κριστιάν «Πότσι» Τσάβες. Ο 29χρονος Αργεντινός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.