Όλσεν: «Σημαντική αλλαγή για μένα»

Ο Ρόμπιν Όλσεν υποστήριξε ότι η παρουσία του στον ΠΑΟΚ χαρακτηρίστηκε από σκαμπανεβάσματα και δήλωσε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία στην Κοπεγχάγη.

Ο Ρόμπιν Όλσεν υποστήριξε ότι η παρουσία του στον ΠΑΟΚ χαρακτηρίστηκε από σκαμπανεβάσματα και δήλωσε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία στην Κοπεγχάγη. Ο Σουηδός τερματοφύλακας θα συνεχίσει ως δανεικός στην ομάδα της Δανίας, η οποία είναι ο αγαπημένος του σύλλογος, όπως τόνισε.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Η περίοδος στον ΠΑΟΚ είχε τα πάνω και τα κάτω της. Ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά προς το τέλος, ο προπονητής έκανε κάποιες αλλαγές. Ένιωσα ότι ήταν πολύ σημαντικό για μένα να κάνω αυτή την αλλαγή. 

Μόλις προσγειώθηκα και πηγαίνω να βρω την ομάδα άμεσα. Αυτή τη στιγμή, είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκε λύση προτού τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Η Κοπεγχάγη είναι ο αγαπημένος μου σύλλογος και τώρα που ήρθα εδώ, έχω την ευκαιρία να κερδίσω τίτλους και μια μεγαλύτερη ευκαιρία να παίξω στο Euro».

Οι δηλώσεις του προπονητή της Κοπεγχάγης, Στάλε Σολμπάκεν: 

«Μετά τον τραυματισμό του Στέφαν Άντερσεν που τον άφησε εκτός για τρεις μήνες και την πώληση του Γιακόμπ Μπουσκ, εκτιμήσαμε την κατάσταση στη θέση του τερματοφύλακα. Καταλήξαμε ότι το ρίσκο από έναν τραυματισμό είναι μεγάλο, ενώ το να δανειστούμε έναν τερματοφύλακα από την Κ19 ήταν επίσης μεγάλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.