Έκλεισε κι έρχεται ο Σουκουλίνι

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι και η ΑΕΚ περιμένει την Κυριακή στην Αθήνα τον Μπρούνο Σουκουλίνι για να πέσουν υπογραφές.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι και η ΑΕΚ περιμένει την Κυριακή στην Αθήνα τον Μπρούνο Σουκουλίνι για να πέσουν υπογραφές.

Η πρώτη μετεγγραφική κίνηση της ΑΕΚ είναι γεγονός. Μετά από προσωπικές επαφές του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ύστερα από επιθυμία του Γκουστάβο Πογέτ, η Ένωση απέκτησε τον Μπρούνο Σουκουλίνι, ισχυροποιόντας ακόμα περισσότερο τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Την προηγούμενη εβδομάδα ο προπονητής του Δικεφάλου είχε τονίσει στους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος ότι θέλει έναν επιπλέον παίκτη στον χώρο του κέντρου. 

Παρά το γεγονός μάλιστα ότι υπήρξαν διαφορετικές απόψεις για τη συγκεκριμένη κίνηση, η άποψη του Πογέτ πέρασε και η ΑΕΚ θα εντάξει στο δυναμικό της τον 28χρονο άσο που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι και τους τελευταίους μήνες φόρεσε τη φανέλα της Μίντελσμπρο ως δανεικός από τους “πολίτες”. Η Σίτι απέκτησε τον Σουκουλίνι το 2014 από τη Ρασίνγκ Κλουμπ και τον έδωσε δανεικό αρχικά στη Βαλένθια και στη συνέχεια στην Κόρδοβα.

Ο Μπρούνο Σουκουλίνι αναμένεται την Κυριακή (31/1) στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.