Μεγάλες προσδοκίες

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 3-0 του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα, επί του τοπικού ΠΑΣ και την εικόνα της ομάδας του Μάρκο Σίλβα, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει «κτίσει» διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του στη βαθμολογία της Superleague, ωστόσο δεν εφησυχάζει και επιχειρεί να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Έτσι, σε έναν ακόμη αγώνα κατάφερε να προσφέρει θέαμα υψηλού επιπέδου, κατακτώντας παράλληλα το τρίποντο. Μάλιστα, η επιτυχία του στους «Ζωσιμάδες» αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κάποιος πως είχε να νικήσει εκεί από τον Σεπτέμβριο του 2012.

Φαίνεται πως ο Μάρκο Σίλβα έχει τον τρόπο για να κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες του, βελτιώνοντας διαρκώς την αγωνιστική συμπεριφορά τους και κατ’ επέκταση το ποδοσφαιρικό θέαμα. Έτσι, αυτός ο Ολυμπιακός δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για τη συνεχεία και δη για τις υποχρεώσεις του Φεβρουαρίου.
 
Η αρχή γίνεται την Τετάρτη με ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για τον προημιτελικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Και από ‘κει και έπειτα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο συνεχόμενα ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Χωρίς αμφιβολία, μετά από όσα έχει δει ο κόσμος του Ολυμπιακού στις τελευταίες παραστάσεις της ομάδας του, είναι απολύτως λογικό να περιμένει ανάλογη συνέχεια και θετικά αποτελέσματα σε δύο ντέρμπι, τα οποία μπορεί να μην έχουν τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο το γόητρο διατηρεί πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ακολούθως, ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του για τα ραντεβού με την Άντερλεχτ στη φάση των «32» του Europe League. Όλοι όσοι σχετίζονται με τους «ερυθρόλευκους», δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους για την επίτευξη των στόχων σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ίσως να έφθασε το πλήρωμα του χρόνου προκειμένου να υλοποιηθούν οι μεγάλες προσδοκίες των “Πειραιωτών”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.