Ζιντάν: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επανέλαβε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα παλέψει μέχρι τέλους για το εφετινό πρωτάθλημα και πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επανέλαβε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα παλέψει μέχρι τέλους για το εφετινό πρωτάθλημα και πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η «Βασίλισσα» της Ευρώπης βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, με τον Γάλλο τεχνικό να υπογραμμίζει πως οι παίκτες του μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. 

Αρχικά, ο Ζιντάν τόνισε: «Στόχος μας είναι να προσπαθούμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο ώστε να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν έχοντας μια ελπίδα να κερδίσουμε την La Liga. Θα συνεχίσουμε, γνωρίζοντας ότι είμαστε 4 βαθμούς πίσω, οι οποίοι μπορούν να γίνουν επτά. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είναι περίπλοκο αλλά όχι αδύνατο».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των «μερένχες» αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Όταν δεν πετυχαίνει χατ-τρικ είναι εκτός φόρμας. Αυτό συμβαίνει πάντα και αυτό περιμένουμε πάντα από εκείνον. Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος και στόχος του είναι να σκοράρει συνεχώς. Σήμερα έκανε μια εξαιρετική δουλειά και στην άμυνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.