Αλμπάνης: “Είμαι έτοιμος για παραπάνω βήμα”

Ο Χρήστος Αλμπάνης τόνισε πως είναι έτοιμος να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του, την ίδια στιγμή που φουντώνουν τα σενάρια, που τον θέλουν κοντά στην ΑΕΚ.

Ο Χρήστος Αλμπάνης τόνισε πως είναι έτοιμος να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του, την ίδια στιγμή που φουντώνουν τα σενάρια, που τον θέλουν κοντά στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας επιθετικός αναφέρθηκε στην εφετινή πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και στους προσωπικούς του στόχους για το μέλλον. Ο Αλμπάνης μίλησε στην εφημερίδα “Real News”. Αναλυτικά δήλωσε:

– Ήταν άθλος, πιστεύεις, η παραμονή του Απόλλωνα; 

Θα έλεγα ότι προς το τέλος κάναμε έναν μίνι πρωταθλητισμό και με μεγάλες νίκες όπως αυτή με τον Παναιτωλικό, που έδωσε ψυχολογία και εκείνη βεβαίως επί του Ολυμπιακού, με τη δική της αίγλη προφανώς, φτάσαμε στην πηγή και ήπιαμε νερό. Όλη η ομάδα κατέθεσε σώμα και ψυχή στο γήπεδο, θέληση και δίψα για την επίτευξη του στόχου. Και γι’ αυτό δικαιώθηκε. 

– Ίδιες βλέψεις για του χρόνου ή ανεβαίνει ο πήχης; 

Είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα ο Απόλλων, με το δικό του πιστό κοινό και η θέση του δεν μπορεί να είναι αλλού από τη Σούπερ Λίγκα. Η διοίκηση γνωρίζει τι πρέπει να κάνει στο μέλλον και είμαι βέβαιος πως θα το κάνει. 

– Έχοντας παίξει μπάλα στο εξωτερικό, ένα σχόλιο για τις διαφορές με τη δική μας χώρα. 

Οι διαφορές είναι μεγάλες, από τις υποδομές μέχρι τις εγκαταστάσεις και γενικότερα στον τρόπο που λειτουργούν έξω και τη φιλοσοφία τους. Πάντως δεν είναι απλησίαστη η Γερμανία, στην οποία έχω αγωνιστεί ή κάποια άλλη χώρα, αρκεί να δουλέψουμε και να βάλουμε μπόλικη θέληση και μεράκι σ’ αυτό που σκοπεύουμε. 

– Θα ήθελες ξανά να βιώσεις την εμπειρία του εξωτερικού και πόσο άμεσα; 

Δεν μου αρέσουν οι μακρινές σκέψεις, αν και κάποια στιγμή, ναι, θα το ήθελα πάλι. Και νομίζω πως το ισπανικό πρωτάθλημα μου ταιριάζει καλύτερα. 

– Η φιλοσοφία σου για το ποδόσφαιρο; 

Το αγαπώ και προσπαθώ συνεχώς να γίνομαι καλύτερος. Το αντιμετωπίζω πρώτα απ’ όλα σαν κάτι που μ’ ευχαριστεί και με γεμίζει, σαν να είμαι μικρό παιδί. Δεν το βλέπω σαν δουλειά ή σαν χρήμα, αλλά σαν κάτι που του δίνεις την ψυχή και το είναι σου και εκείνο σου το ανταποδίδει. 

– Το όνομά σου γράφεται συνεχώς σε ρεπορτάζ και πρωτοσέλιδα, κολακευτικό ασφαλώς για ένα νεαρό παιδί. Νιώθεις, αλήθεια, έτοιμος για το βήμα παραπάνω; 

Είμαι έτοιμος, αν και για μένα πρόκληση αυτή τη στιγμή είναι η καθημερινή βελτίωση και τίποτα περισσότερο.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.