Απολογήθηκε για την κομμένη δημοσκόπηση το «France Football» (photo)

Το «France Football» προχώρησε στην διακοπή της δημοσκόπησης που είχε βάλει στη σελίδα του για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της περσινής σεζόν, τη στιγμή που προηγούνταν ο Λιονέλ Μέσι με μεγάλη διαφορά.
Θωμάς Ναλμπάντης
12/10/2018 • 14:24
Ο Λιονέλ Μέσι
  • shares
Το «France Football» προχώρησε στην διακοπή της δημοσκόπησης που είχε βάλει στη σελίδα του για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της περσινής σεζόν, τη στιγμή που προηγούνταν ο Λιονέλ Μέσι με μεγάλη διαφορά. Όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό, προχώρησε σε αυτή την κίνηση, καθώς διαπιστώθηκε πως ψήφισαν αρκετοί ψεύτικοι λογαριασμοί, οι οποίοι είχαν δημιουργηθεί για το αυτό τον λόγο. Ο Μέσι είχε συγκεντρώσει το 48% των ψήφων, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 31%. 

Η ανακοίνωση του γαλλικού περιοδικού: «Αγαπητοί αναγνώστες. Όπως διαπιστώσατε, αναγκαστήκαμε να καταργήσουμε το άρθρο "Δημοσκόπηση: ψήφισε ποιος, κατά την άποψή σου, αξίζει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα 2018", λόγω της δημιουργίας χιλιάδων ψεύτικων λογαριασμών μέσω ενός κακόβουλου λογισμικού, που αλλοίωσε τα αποτελέσματα. 

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή η έρευνα, για καθαρά συμβουλευτικούς σκοπούς, προφανώς δεν έχει καμία επίδραση στο τελικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι η Χρυσή Μπάλα απονέμεται, όπως πάντα, από μια κριτική επιτροπή εξειδικευμένων και ανεξάρτητων δημοσιογράφων. 

Σας ευχαριστούμε όλους που δεν παρερμηνεύσατε ένα απλό τεχνικό "περιστατικό" που ήταν πέρα από τον έλεγχό μας».

Το σχετικό ποστάρισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/09/2019 • 07:11

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά απόψε σε Νάπολι, Ντόρτμουντ και Μιλάνο

Όλοι μπορούν να σκοράρουν στα μεγάλα αποψινά ντέρμπι σε Νάπολι και Ντόρτμουντ. Ακόμα πιο καλές τιμές παραγωγικότητας δίνει η προοπτική του γκολ των αουτσάϊντερ σε Λονδίνο και Μιλάνο! Κάθε άλλο παρά εύκολο έργο για τα φαβορί σε Άμστερνταμ, Λιόν