Απολογήθηκε για την κομμένη δημοσκόπηση το «France Football» (photo)

Το «France Football» προχώρησε στην διακοπή της δημοσκόπησης που είχε βάλει στη σελίδα του για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της περσινής σεζόν, τη στιγμή που προηγούνταν ο Λιονέλ Μέσι με μεγάλη διαφορά.
Θωμάς Ναλμπάντης
12/10/2018 • 14:24
Ο Λιονέλ Μέσι
  • shares
Το «France Football» προχώρησε στην διακοπή της δημοσκόπησης που είχε βάλει στη σελίδα του για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της περσινής σεζόν, τη στιγμή που προηγούνταν ο Λιονέλ Μέσι με μεγάλη διαφορά. Όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό, προχώρησε σε αυτή την κίνηση, καθώς διαπιστώθηκε πως ψήφισαν αρκετοί ψεύτικοι λογαριασμοί, οι οποίοι είχαν δημιουργηθεί για το αυτό τον λόγο. Ο Μέσι είχε συγκεντρώσει το 48% των ψήφων, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 31%. 

Η ανακοίνωση του γαλλικού περιοδικού: «Αγαπητοί αναγνώστες. Όπως διαπιστώσατε, αναγκαστήκαμε να καταργήσουμε το άρθρο "Δημοσκόπηση: ψήφισε ποιος, κατά την άποψή σου, αξίζει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα 2018", λόγω της δημιουργίας χιλιάδων ψεύτικων λογαριασμών μέσω ενός κακόβουλου λογισμικού, που αλλοίωσε τα αποτελέσματα. 

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή η έρευνα, για καθαρά συμβουλευτικούς σκοπούς, προφανώς δεν έχει καμία επίδραση στο τελικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι η Χρυσή Μπάλα απονέμεται, όπως πάντα, από μια κριτική επιτροπή εξειδικευμένων και ανεξάρτητων δημοσιογράφων. 

Σας ευχαριστούμε όλους που δεν παρερμηνεύσατε ένα απλό τεχνικό "περιστατικό" που ήταν πέρα από τον έλεγχό μας».

Το σχετικό ποστάρισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.