Μπαρτζώκας: Στις λεπτομέρειες

Στη Γλυφάδα ο Ίκαρος φιλοξενεί τον Πανιώνιο το Σάββατο (17:00), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ετοιμάζει την ομάδα του για ένα παιχνίδι που «θα κριθεί στις λεπτομέρειες», όπως είπε και ο ίδιος.

Στη Γλυφάδα ο Ίκαρος φιλοξενεί τον Πανιώνιο το Σάββατο (17:00), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ετοιμάζει την ομάδα του για ένα παιχνίδι που «θα κριθεί στις λεπτομέρειες», όπως είπε και ο ίδιος.

Μιλώντας για τον αντίπαλο τους, ο οποίος έχει αλλάξει… προφίλ τελευταία, εξήγησε πως «ο Ίκαρος από τότε που στελεχώθηκε κατάλληλα, αγωνιστικά και όχι μόνο, είναι μια άλλη ομάδα από αυτή που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο ποιά από τις δυο ομάδες θα μείνει μέχρι τέλος στο αγωνιστικό πλάνο».

Αναφερόμενος στους Νεοσμυρνιώτες τόνισε ότι «σε εμάς επανέρχεται ο Γιάνκοβιτς και ο Στίβεσον και πρέπει να ενταχθούν ομαλά στον τρόπο του παιχνιδιού της ομάδας μας».

Μπατής: Κρίσιμο ματς

Από των πλευρά των παικτών, ο Μάριος Μπατής επεσήμανε πως όχι μόνο το παιχνίδι είναι κρίσιμο, αλλά θα έχει και διαδορές σε σχέση με εκείνο του πρώτου γύρου. «Είναι κρίσιμο παιχνίδι με μια ομάδα διαφορετική σε σχέση με τον πρώτο γύρο, με καινούργιο προπονητή και ξένους παίχτες. Εμείς πρέπει να στηριχτούμε στην καλή μας άμυνα και να δώσουμε τον δικό μας ρυθμό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την νίκη», ανέφερε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.