Μπουφόν: «Έμεινα στα δύσκολα της Γιουβέντους»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν υπογράμμισε πως είχε αποφασίσει να παραμείνει στη Γιουβέντους όταν έπεσε στη Serie B, προκειμένου να στηρίξει την ομάδα του στις δύσκολες στιγμές.
Θωμάς Ναλμπάντης
09/10/2018 • 11:20
Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν
  • shares
Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν υπογράμμισε πως είχε αποφασίσει να παραμείνει στη Γιουβέντους όταν έπεσε στη Serie B, προκειμένου να στηρίξει την ομάδα του στις δύσκολες στιγμές. Παράλληλα, ο Ιταλός τερματοφύλακας τόνισε πως θέλησε με αυτό τον τρόπο να στείλει μήνυμα προς τους φιλάθλους της ομάδας. 

Χαρακτηριστικά, ο Μπουφόν υπογράμμισε: «Στο ποδόσφαιρο μπορείς να στείλεις το μήνυμα σου στον κόσμο με την αφοσίωση σου. Έμεινα για να πω στους οπαδούς μας, ότι στις δύσκολες στιγμές θα είμαι εκεί. Αγωνιζόμαστε για τα χρήματα, τα τρόπαια κλπ. αλλά πολλές φορές παίζουμε γιατί νιώθουμε ότι ανήκουμε κάπου». 

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τερματοφύλακας υπογράμμισε: «Δεν υπολογίζω ποτέ τις κινήσεις μου. Γι’ αυτό πολλές φορές αντιμετώπισα προβλήματα. Είναι ιδιαίτερη στιγμή. Το ένιωσα μέσα μου, στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Όταν ήμουν νέος , όλα ήταν πιο εύκολα, δεν ακολουθούσα τους κανόνες, αλλά εάν συμπεριφέρεσαι το ίδιο στα 40 σου όπως και στα 20, τότε έχεις πρόβλημα».  

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/01/2019 • 07:04

Ματς υψηλού ανταγωνισμού σε Παρίσι, Σεβίλλη και Γλασκόβη

Με κεκτημένη ταχύτητα η Παρί περιμένει την Στρασμπούργκ σε ένα ματς που μάλλον θα είναι ανταγωνιστικό. Πολύ πιο δύσκολο το έργο για την Μπαρτσελόνα και την Ρέϊντζερς κόντρα σε αντιπάλους λιγότερο ποιοτικούς αλλά υπολογίσιμους.