Το… τροπάριο του Ράσταβατς

Ο Σέρβος προπονητής του ΑΟΞ ζητάει επίμονα από τους παίκτες του πίεση διαρκείας στους «πράσινους», στο ερχόμενο (6/5) εκτός έδρας παιχνίδι.

Ο Σέρβος προπονητής του ΑΟΞ ζητάει επίμονα από τους παίκτες του πίεση διαρκείας στους «πράσινους», στο ερχόμενο (6/5) εκτός έδρας παιχνίδι.

Πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα (22/4), ο Μίλαν Ράσταβατς είχε επισημάνει στους παίκτες του ότι μόνος τρόπος για να έρθει θετικό αποτέλεσμα ήταν η άσκηση πίεσης στον αντίπαλο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πίεση υπήρξε, αλλά δεν κράτησε όλο το εννενηντάλεπτο, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα από τους «ασπρόμαυρους» με ανατροπή. Εκείνο το πάθημα, ο Σέρβος προπονητής θέλει να γίνει μάθημα στους παίκτες του εν όψει της ερχόμενης (6/5) αναμέτρησης εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό.

«Δεν κοιτάζουμε τα εξωαγωνιστικά προβλήματα του Παναθηναϊκού, ούτε μας ενδιαφέρουν. Στον αγωνιστικό τομέα, ο ερχόμενος αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή ομάδα, στην οποία δεν πρέπει να δώσουμε χώρους να αναπτυχθεί. Είναι ιδιαίτερα δυνατή στη μεσαία γραμμή, αλλά και στα πλάγια, που σημαίνει ότι πρέπει να πιέσουμε ιδιαίτερα, και, κυρίως, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», είπε σε όλους τους τόνους ο Ράσταβατς στους παίκτες του στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας. 

Ανάλογες του… τροπαρίου του ήταν και οι ασκήσεις τακτικής που έκανε ο Σέρβος προπονητής. Ζητούσε επίμονα από τους παίκτες του ΑΟΞ να πρεσάρουν στη μεσαία γραμμή και στα πλάγια, επιχειρώντας να κλέψουν μπάλες και να βγούνε γρήγορα και σωστά στην αντεπίθεση. Το γκολ είναι ζητούμενο για την ομάδα της Ξάνθης στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, οπότε και η ορθή ανάπτυξη έχει το νόημά της.  

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Χρήστος Λισγάρας πήρε μέρος σε κάποια κομμάτια της σημερινής (3/5) προπόνησης, ενώ αντίθετα οι Κώστας Φλίσκας και Αρμίντο Μπρίτο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι ο Ράσταβατς θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Λισγάρα, ενώ η αγωνία για τον Μπρίτο μεγαλώνει, για ένα παιχνίδι, στο οποίο η συμμετοχή του κρίνεται απαραίτητη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.