Η στιγμή της αλήθειας

Στις 5 το απόγευμα, στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο, είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Αρη.

Η στιγμή της αλήθειας, έφτασε για τον Αρη. Στις 5 το απόγευμα, στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο, είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Αρη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν μια σειρά από θέματα που «καίνε» την κιτρινόμαυρη οικογένεια. Πρώτο και καλύτερο; Το θέμα με το επενδυτικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό για την ΠΑΕ η οποία αντιμετωπίζει οξύ οικονομικό πρόβλημα.

Ο πρόεδρος, Θανάσης Αθανασιάδης, αφού αποκαλύψει περί τίνος πρόκειται θα ζητήσει από το σώμα την εξουσιοδότηση για ολοκλήρωση της συμφωνίας ή την απόρριψή της. Η όποια εξέλιξη αφορά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι περιμένουν την καταβολή των δεδουλευμένων τους, όπως είχε συμφωνηθεί πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Υπάρχουν όμως κι άλλα σημαντικά ζητήματα που θα συζητηθούν σε αυτή την συνέλευση, όπως για παράδειγμα το πρόβλημα της ομάδας μπάσκετ, η αλλαγή του ονόματος του φορέα και άλλα.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης και το πρόγραμμα τη συνέλευσης ,όπως ανακοινώθηκαν από τη Λέσχη:

« Η Ημερήσια Διάταξη όπως ήδη έχει ανακοινωθεί από 20/01/2012 είναι η κάτωθι:

Ημερήσια Διάταξη

1. Εκλογή Προεδρείου ΓΣ

2. Αλλαγή ονόματος

3. Διοικητική λειτουργία ΚΑΕ ΑΡΗΣ – Διερεύνηση λύσεων και διεξόδων

4. Οικονομικός, διοικητικός απολογισμός και προγραμματισμός ΠΑΕ ΑΡΗΣ

5. Έλεγχος οικονομικών πεπραγμένων ΠΑΕ ΑΡΗΣ από Λέσχη Φίλων ΑΡΗ

6. Λειτουργία-Θεσμικός ρόλος Λέσχης Φίλων ΑΡΗ

7. Επενδυτικό ενδιαφέρον ΠΑΕ ΑΡΗΣ-Προϋποθέσεις-Ρόλος Λέσχης Φίλων ΑΡΗ

8. Διάφορα θέματα

Όλα τα ως άνω τίθενται ως θέματα Ημερήσιας Διάταξης, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό».

Υπολογίζεται πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα ανέβει στο βήμα γύρω στις 9 το βράδυ, προκειμένου να θέσει προς γνώση του σώματος το σημαντικότερο θέμα της συνέλευσης. Το novasports.gr θα βρίσκεται στο «Βελλίδειο» από πολύ νωρίς, καταγράφοντας τα γεγονότα, ίσως στην πιο σημαντική παναρειανή μάζωξη των τελευταίων ετών.

*Τι πρέπει να γνωρίζουν τα μέλη της Λέσχης , πηγαίνοντας στο «Βελλίδειο»:

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών και όσων επιθυμούν να εγγραφούν νέα μέλη ενόψει της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Φορέα (Τετάρτη 22/2, ώρα 17:00, Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης»), ενημερώνει ότι:

α)     Δικαίωμα εισόδου στη συνέλευση έχουν όλα τα μέλη

β)     Δικαίωμα λόγου και ψήφου στη συνέλευση έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη για το 2012, δηλαδή όσα μέλη έχουν τακτοποιήσει τη συνδρομή τους για την περίοδο από 1/1/2012 έως 31/12/2012.

γ)     Ο έλεγχος της κατάστασης της συνδρομής των μελών (οικονομικά τακτοποιημένα ή μη) θα γίνεται αλφαβητικά στην υποδοχή της αίθουσας με την επίδειξη της κάρτας μέλους του 2012 ή, εάν αυτή δεν υπάρχει, απαραίτητα με την αστυνομική τους ταυτότητα

δ)     Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη θα λαμβάνουν κίτρινο καρτελάκι εισόδου και κάρτα ψηφοφορίας ενώ τα μέλη που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα θα λαμβάνουν μόνο μαύρο καρτελάκι εισόδου

ε)     Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μπορούν να υποβάλλουν εγγράφως τα ερωτήματα τους στα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( info@arismembers.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) ή στο Προεδρείο της συνέλευσης

στ)   Εγγραφές και ανανεώσεις θα πραγματοποιούνται στην υποδοχή της αίθουσας της συνέλευσης

ζ)   Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, από την 1/9/2011 οι εγγραφές και ανανεώσεις πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και τηρείται μηχανογραφημένο αρχείο. Για την απομακρυσμένη χρήση του συστήματος απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο, συνεπώς η ταχύτητα έκδοσης των αποδείξεων και των καρτών μελών θα είναι μικρή. Για το λόγο αυτό, όσοι ανανεώνουν τη συνδρομή τους ή εγγράφονται νέα μέλη θα λαμβάνουν καταρχήν τον αριθμό της απόδειξής τους και θα μπορούν να παραλάβουν την απόδειξη και την κάρτα μέλους τους μετά την έναρξη της γενικής συνέλευσης (κατά τη διάρκεια της ή κατά της αποχώρηση τους από το χώρο)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.