Μίτροβιτς: “Θα κλείδωνα τον Σάκοτα στα αποδυτήρια…” (video)

Τους Ντράγκαν Σάκοτα και Ζβέζνταν Μίτροβιτς συνδέουν φιλικές σχέσεις, όταν ο προπονητής της Μονακό ρωτήθηκε ποιον από τους πατέρα ή γιο Σάκοτα, θα επέλεγε να "κλειδώσει" στα αποδυτήρια, ήταν κατηγορηματικός.

Τους Ντράγκαν Σάκοτα και Ζβέζνταν Μίτροβιτς συνδέουν φιλικές σχέσεις, όταν ο προπονητής της Μονακό ρωτήθηκε ποιον από τους πατέρα ή γιο Σάκοτα, θα επέλεγε να “κλειδώσει” στα αποδυτήρια, ήταν κατηγορηματικός.

«Μα φυσικά τον κόουτς, τον πατέρα…» είπε με… θράσος ο Μαυροβούνιος τεχνικός!

Όσο αφορά στην προετοιμασία της ομάδας του για τον τελικό υποστήριξε:

«Τις τελευταίες 10 μέρες είχαμε επικεντρωθεί στη Λούντβιγκσμπουργκ. Η προσοχή μας ήταν στραμμένη σε αυτούς, δεδομένου ότι θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι για να προκριθούμε. Τώρα έχουμε μόνο μια μέρα να προετοιμαστούμε.

Θα δούμε το βίντεο και θα προπονηθούμε. Θα αναλύσουμε τις τακτικές. Το πιο σημαντικό είναι πως θα μπουν οι παίκτες μου στο γήπεδο και θα αντιμετωπίσουν την ατμόσφαιρα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι, παίζοντας με ψυχή ταυτόχρονα.

Τώρα πια δεν έχουμε πίεση. Πίεση είχαμε στον ημιτελικό με τη Λούντβιγκσμπουργκ. Εντός έδρας η ΑΕΚ έχει αποδείξει πως παίζει πολύ καλά και έχει έναν πολύ καλό κόουτς.

Ειλικρινά ανυπομονούμε και θέλουμε πραγματικά να παίξουμε σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, γι’ αυτό και είπα μετά τον ημιτελικό πως ήθελα να παίξουμε με την ΑΕΚ. Εμείς στη Γαλλία έχουμε δείξει ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Έχω γεννηθεί στη Γιουγκοσλαβία και έχω βιώσει παιχνίδια κόντρα σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα αλλά και τη Ζαντάρ και ξέρω πως είναι να παίζεις με τόσο κόσμο. Είναι μέρος της ζωής μας και την απολαμβάνουμε».

Τέλος μιλώντας γενικότερα για την ομάδα του τόνισε:

«Είμαι στη Μονακό 3,5 χρόνια. Έχουμε κάνει καλές πορείες. Για δύο χρόνια ήμασταν πρώτοι στην κανονική διάρκεια αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας στα πλέι οφ. Εφέτος θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα, αλλά ο στόχος είναι να κατακτήσουμε τώρα το Champions League».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.