Μια σεζόν να την πιεις σε… κούπα

Ηταν μια σεζόν που δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ΠΑΟΚ, αλλά η υπέρμετρη προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων τη μετέτρεψε σε μια ... αλήστου μνήμης, με διαδοχικά ρεκόρ και πολλές ξεχωριστές στιγμές.

Ηταν μια σεζόν που δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ΠΑΟΚ, αλλά η υπέρμετρη προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων τη μετέτρεψε σε μια … αλήστου μνήμης, με διαδοχικά ρεκόρ και πολλές ξεχωριστές στιγμές.

Τις καλύτερες εξ αυτών, ξεχώρισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τις συμπεριέλαβε σ’ ένα βίντεο για το οποίο ανέφερε τα εξής: «Αντικείμενό μας είναι το ποδόσφαιρο και θα μιλήσουμε μόνο γι’ αυτό. Για το γήπεδο όπου ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός κι έδωσε όλες τις απαντήσεις σε όσους θέλουν ν’ ακούσουν και να δουν. Πέτυχε 22 νίκες. Τις περισσότερες από οποιαδήποτε ομάδα. Είχε την καλύτερη διαφορά τερμάτων παρότι… δέχτηκε έξι γκολ στα δικαστήρια.

Σημείωσε τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες στην ιστορία του. Τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στην ιστορία του. Διατήρησε το απόλυτο στην Τούμπα παρότι έδωσε δέκα αγώνες χωρίς κόσμο.

Είδε τον  Αλέξανδρο Πασχαλάκη να κρατά ανέπαφη την εστία του για 937 λεπτά ξεπερνώντας τον Κώστα Χαλκιά. Τον  Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να σκοράρει 27 γκολ στην πιο παραγωγική σεζόν επιθετικού του Δικεφάλου.

Το PAOK TV συγκέντρωσε ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του ΠΑΟΚ στη Super League και σας τις θυμίζει σ’ αυτό το βίντεο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.