Οκκάς: “Υπάρχει φαβορί”

Ο Γιάννης Οκκάς μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και το novasports.gr για το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό χρίζοντας φαβορί τους ερυθρόλευκους αλλά δίνοντας και μεγάλες πιθανότητες νίκης στην Ένωση.

Ο Γιάννης Οκκάς μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και το novasports.gr για το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό χρίζοντας φαβορί τους ερυθρόλευκους αλλά δίνοντας και μεγάλες πιθανότητες νίκης στην Ένωση.

Γιάννη τί ξεχωριστό έχει αυτό το ντέρμπι σε σχέση με τα παλαιότερα;

“Είναι ένα παιχνίδι όπου το μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει το πρεστίζ. Η ΑΕΚ θέλει να δείξει στον κόσμο της ότι πέραν του ότι μπορεί να κερδίσει τον πρωταθλητή θα αποκτήσει δυναμική για την συνέχεια. Είναι ένα ματς γοήτρου που θα δώσει ώθηση στην ΑΕΚ ενόψει τον play off. φυσικά υπάρχει και το κίνητρο του να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού.”

“Για τον Ολυμπιακό ισχύει το ότι θέλει να διατηρήσει το αήττητο. Σίγουρα άλλο κίνητρο δεν υπάρχει γιατί το πρωτάθλημα το έχει εξασφαλίσει, ωστόσο μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός δεν θέλει να δίνει αφορμές για σχόλια και πειράγματα. Και για τον Ολυμπιακό το γόητρο είναι επίσης πολύ σημαντικό.”

Επηρεάζει καθόλου τον Ολυμπιακό το ματς με την Άντερλεχτ;

“Δεν θα είναι καθόλου χαλαρός, παρά το ότι έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Βέβαια ακολουθεί και το ματς της Ευρώπης και πρέπει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια διαχείριση στο ρόστερ.”

“Έχω ζήσει τέτοιες στιγμές στο παρελθόν, εννοείται πως ένας επαγγελματίας δεν διαλέγει παιχνίδια, δεν νοείται αυτό για παίκτη του Ολυμπιακού. Αν και στο υποσυνείδητο σίγουρα υπάρχει και το ματς της Πέμπτης που είναι πιο σημαντικό. Στον Ολυμπιακό δεν χωράνε τέτοιες σκέψεις. 

“Ακόμα και την τελευταία αγωνιστική με εξασφαλισμένο τον τίτλο και κόντρα στον τελευταίο δεν χωράνε τέτοιες σκέψεις.”

“Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι απαιτητικός, δεν αρέσκεται μόνο στις νίκες, θέλει και το θέαμα και το έχω ζήσει έντονα αυτό. Άρα ο Ολυμπιακός σίγουρα θα χτυπήσει το παιχνίδι καθώς οι παίκτες του κρίνονται κάθε αγωνιστική.”

Τί πιθανότητες δίνετε στην ΑΕΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι που θεωρείτε φαβορί τον Ολυμπιακό;

“Σε αυτό το ματς υπάρχει φαβορί. Ο Ολυμπιακός ακόμα κι αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν οι φίλοι της ΑΕΚ είναι το φαβορί. Ωστόσο θεωρώ πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες και για την ΑΕΚ στο να πάρει τη νίκη. Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ιστορία, βαριά φανέλα, θα την παρασύρει κι ο κόσμος της, οπότε ναι έχει πιθανότητες για τη νίκη.”

Ποια είναι τα κλειδιά της αναμέτρησης;

“Πιστεύω ότι όταν σε ένα ντέρμπι δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά μόνο το γόητρο, είναι πιθανό να δούμε καλύτερο θέαμα. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα με πολύ καλές μονάδες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν την διαφορά.”

“Η ΑΕΚ από την άλλη πρέπει να είναι συμπαγής, να μην έχει αποστάσεις στις γραμμές της, να μη δώσουν αφορμή και χώρους στις καλές μονάδες του Ολυμπιακού γιατί θα το εκμεταλλευτούν.”

“Η ΑΕΚ αν θέλει να έχει τύχη θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα της δοθούν που δε θα είναι και πολλές. Υπάρχει φαβορί, αλλά θα πρέπει η ΑΕΚ να κλείσει τους χώρους και να μη δώσει δικαιώματα.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.