Δεν πάει Σπόρτινγκ ο Κλίντον

Όπως ανακοίνωσε η Μαρσέιγ, δεν επήλθε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον δανεισμό του Κλίντον στην πορτογαλική ομάδα.
23/08/2018 • 04:32
Ο Κλίντον Ενζιέ
  • shares
Μαρσέιγ και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας για τον δανεισμό του Κλίντον από τους Γάλλους στους Πορτογάλους. Ωστόσο μετά τις τελευταίες διαπραγματεύσεις δεν επήλθε συμφωνία με την Μαρσέιγ να ανακοινώνει πως:

"Η Μαρσέιγ ενημερώνει πως μετά τις τελευταίες συζητήσεις το πρωί της Τετάρτης με την σπόρτινγκ Λισσαβόνας, οι δύο ομάδες δεν επήλθαν σε πλήρη συμφωνία για τους όρους του συμβολαίου τους σχετικούς με τον δανεισμό του Κλίντον Ενζί. Για το λόγο αυτό ο παίκτης δε θα μεταγραφεί στην ομάδα της Πορτογαλίας και υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με τη Ρεν."

Πάντως σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα η δυμφωνία χάλασε εξαιτίας προβλήμάτων υγείας του Κλίντον που είχαν αποσιωπηθεί.  
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..