«Καμία συμφωνία για Λέτο»

Η είδηση για την συμφωνημένη, όπως την χαρακτήρισε, ο Φερνάντο Κοσεντίνο μιλώντας στην ιστοσελίδα "tuttomercatoweb.it", πώληση του Σεμπάστιαν Λέτο το καλοκαίρι, προκάλεσε αναστάτωση στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Η εξήγηση που έδωσε η ΠΑΕ.

Η είδηση για την συμφωνημένη, όπως την χαρακτήρισε, ο Φερνάντο Κοσεντίνο μιλώντας στην ιστοσελίδα “tuttomercatoweb.it”, πώληση του Σεμπάστιαν Λέτο το καλοκαίρι, προκάλεσε αναστάτωση στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Η εξήγηση που έδιναν πάντως από την ΠΑΕ, ήταν οτι ο Αργεντίνος ατζέντης παραποίησε στις δηλώσεις του τα όσα ειπώθηκαν, σε μία από τις συναντήσεις που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα.

Σε ένα από τα ραντεβού λοιπόν τέθηκε το θέμα μεταγραφής του πρώτου σκόρερ της Σούπερ Λιγκ τον Ιανουάριο, με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να είναι κάθετα αρνητικός. Όταν ο Κοσεντίνο τον ρώτησε για το καλοκαίρι, η απάντηση που έλαβε ήταν οτι μέχρι τότε… βλέπουμε, με τον μάνατζερ του «Σέμπα» να παραποιεί τα όσα άκουσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο “tuttomercatoweb.it”: «Αποφάσισε να μείνει στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο. Αλλά συμφωνήσαμε πως θα φύγει από την Ελλάδα τον Ιούνιο. Ελπίζω πως θα έρθει στην Ιταλία. Ο Σεμπάστιαν… τιμωρείται από το γεγονός ότι λογίζεται ως μη Ευρωπαίος παίκτης, αλλά υπάρχουν πιθανότητες για να ταξιδέψει στην Ιταλία.

Σίγουρα θα μιλήσουμε με τη Ρόμα τον Ιούνιο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Υπάρχουν 6-7 σύλλογοι στην Ευρώπη. Ελπίζω να έρθει στην Ιταλία, επειδή αυτό είναι που θέλει. Είναι ώρα να κάνει το άλμα. Να πάει στη Ρόμα θα ήταν άκρως ενδιαφέρον», τόνισε ο Φερνάντο Κοσεντίνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.