Με απουσίες κόντρα στην Κέρκυρα η Δόξα

Η Κέρκυρα θα είναι η επόμενη αντίπαλος της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη στο Καυτανζόγλειο.

Η Κέρκυρα θα είναι η επόμενη αντίπαλος της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη στο Καυτανζόγλειο. Ο προπονητής της Δραμινής ομάδας, Μάκης Κατσαβάκης, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους Φαίακες, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε κάποιους από τους παίκτες του.

Συγκεκριμένα, έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Σοϊλέδη, ο οποίος συνεχίζει την θεραπεία του, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Σε περίπου δέκα ημέρες αναμένεται να είναι έτοιμος. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Σικαλιάς, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ανάλογη είναι η αισιοδοξία και για τους Αμπουμπακάρι, Ουέλικνγτον, οι οποίοι συνεχίζουν τη θεραπεία τους.

Ο Σέρεμετ ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κάρτες θα εκτίσει την ποινή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

H αποστολή της Δόξας για το παιχνίδι με την Κέρκυρα: Σέρεμετ, Ρόκα, Γελαδάρης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Γκαρακλίδης, Ψυχογιός, Τριποτσέρης, Λίμα, Λεάντρο, Κατσικογιάννης, Κουμπρόγλου, Παπαδόπουλος, Αγγελούδης, Κυβελίδης, Αραβίδης, Κάπελ, Αγτζίδης, Κοβάσεβιτς, Ρούτσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.