Υπολογίζει το Μαρούσι ο Μπαρτζώκας

Μπορεί το Μαρούσι να μην έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στην Α1 έως τώρα, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας μόνο εύκολη δεν θεωρεί την προσεχή αναμέτρηση με την ομάδα των βορείων προαστίων.

Μπορεί το Μαρούσι να μην έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στην Α1 έως τώρα, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας μόνο εύκολη δεν θεωρεί την προσεχή αναμέτρηση με την ομάδα των βορείων προαστίων. Παράλληλα, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» ξεκαθάρισε πως μία πιθανή ήττα από την ομάδα των βορείων προαστίων θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην ομάδα του.

«Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει το παιχνίδι με το Μαρούσι που από τη μία μοιάζει διαδικαστικό, από την άλλη οι διαφορές που χάνει τα παιχνίδια και την προσπάθεια που καταβάλει, αποδεικνύουν πως δεν είναι. Το Μαρούσι πλέον παίζει φυσικά χωρίς πίεση, η οποία μεταφέρεται στον αντίπαλο πια, γιατί μία πιθανή ήττα θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα, άρα θα κάνουμε την ίδια προσπάθεια στην προετοιμασία αλλά και στην διάρκεια του αγώνα και για το παιχνίδι αυτό», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την πλευρά του, ο Μιχαήλ Παραγυιός ανέφερε: «Παίζουμε με μια ομάδα που παρά τα προβλήματά της, έχει παίκτες που παίζουν με αυτοπεποίθηση και προσπαθούν μέχρι το τέλος. Εμείς προερχόμαστε από μια ήττα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να ξεπεράσουμε και τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε, ώστε να επανέλθουμε στις νίκες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.